Gündem Benim Adım Melek 15. bölüm fragmanları yayınlandı! Melek hastaneye kaldırılıyor

Benim Adım Melek 15. bölüm fragmanları yayınlandı! Melek hastaneye kaldırılıyor

08.01.2020 - 15:41 | Son Güncellenme:

TRT 1 ekranında yayınlanan Benim Adım Melek dizisi 15. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Çarşamba akşamları TRT 1 ekranında yayınlanan Benim Adım Melek dizisinde bu hafta Melek kızının başına buyruk tavırlarından oldukça şikayetçidir. Ömer ve Defne aşkı tüm zorluklara rağmen devam ederken iki aile yeniden birbiriyle ters düşecek. Benim Adım Melek dizisi bu akşam TRT 1'de...

Benim Adım Melek 15. bölüm fragmanları yayınlandı Melek hastaneye kaldırılıyor

TRT 1 ekranında yayınlanan Benim Adım Melek dizisi bu akşam 15. yeni bölüm ile TV ekranında izleyici ile buluşacak. Benim Adım Melek dizisinde bu hafta Defne'nin ailesine karşı izlediği tavırdan oldukça rahatsız olan Melek, kızının başına buyruk tavrı nedeniyle Melek oldukça üzgündür. Defne ve Ömer aşkı tüm zorluklara rağmen devam ederken Ömer ailesi tarafından Defne ile olan ilişkisini bitirmesi yönünde çıkan sözlere sert tavır alacaktır.

Haberin Devamı

BENİM ADIM MELEK 15. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Küçük Seyitali’nin doğum günü için pasta almaya giden Melek, pastanede gördüğü manzara karşısında çocuklarına acı içinde bakar ve telefonu kapatır. Defne’nin yalan söylemesi Melek’i derinden üzer.

Kerem, peçete istemek için içeri girdiğinde annesini görür. Arkasından Defne gelir ve mahcup bir şekilde özür dilemek ister. Bu sırada Seyitali de gelir, annesini görünce sevinçle karşılar. Funda da yanlarına gelir mumları hep birlikte üflemeyi teklif eder. Pastanede mumlar yeniden yakılır ve hep birlikte dilek tutup pastayı üflerler.

Melek, gördüğü manzara karşısında gücünü koruyabilecek mi? Defne kendisini affettirmenin yolunu bulabilecek mi?

Ömer ve Defne aşkı engellere boyun eğmeden devam ederken, Funda yeni planlarını devreye sokacak. İki aile bu sefer neden ters düşecek?

Haberin Devamı

Yaşadıkları yetmezmiş gibi bir de çocuklarından ayrı kalan Melek’in izleyeceği yol ne olacak? Meryem ve Halil evlilik yolunda hızla ilerlerken yürekler yeniden yanacak.

BENİM ADIM MELEK 15. BÖLÜM 2. FRAGMANI