Gündem Benim Adım Melek konusu nedir? Benim Adım Melek'in oyuncuları kimler? Nerede çekiliyor?

Benim Adım Melek konusu nedir? Benim Adım Melek'in oyuncuları kimler? Nerede çekiliyor?

15.01.2020 - 17:46 | Son Güncellenme:

TRT'de bu akşam Benim Adım Melek'in 16. bölümü ekrana geliyor. Başrolünde Nehir Erdoğan'ın olduğu dizinin konusu, oyuncuları ve dizinin nerede çekildiği zaman zaman merak ediliyor. İşte diziye dair bilgiler...

Benim Adım Melek konusu nedir Benim Adım Melekin oyuncuları kimler Nerede çekiliyor

 

Benim Adım Melek TRT'de ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Bu akşam yeni bölüm ekrana gelirken her hafta "Benim Adım Melek konusu nedir? Benim Adım Melek'in oyuncuları kimler? Nerede çekiliyor?" soruları soruluyor. İşte konuya dair bilgiler...

Haberin Devamı

BENİM ADIM MELEK OYUNCULARI

Benim Adım Melek başrolünde Kutsi ve Nehir Erdoğan başrollerde yer alırken bu ikiliye Mehmet Çevik, Mustafa Mert Koç, Rabia Soytürk, Kaan Çakır, Ece Özdikici, Zeyno Eracar, Nizam Namidar, Zeynep Özder Birde, Ulvi Kahyaoğlu, Hande Kaptan, Muharrem Türkseven, Poyraz Ar eşlik ediyor.

KONUSU NEDİR?

Gaziantep'te çekimlerine devam eden dizisinin konusu ise şu şekilde: Anneliğin, tüm zorluklara rağmen vazgeçmek değil aksine çocukların için hayata sımsıkı tutunmak olduğunu vurgulayan Benim Adım Melek; Melek’in, ailesi ve çocuklarıyla hayatını yeni baştan inşa etmesini konu alıyor. Nehir Erdoğan’ın Melek karakterine hayat verdiği dizide bir annenin ayakta kalma çabası ve üç çocuğuyla verdiği yaşam mücadelesine dikkat çekiliyor.

Haberin Devamı

Melek, yaşadıklarından dolayı üç çocuğuyla baba ocağına dönerken bir yandan gözü yükseklerde olan kızı Defne’nin (Rabia Soytürk) başına buyrukluğu ve isyankarlığıyla mücadele edip, diğer yandan oğlu Kerem’in (Ulvi Kahyaoğlu) futbol sevdası yüzünden başına gelenlerle ve kavgacı tavırlarıyla uğraşacak. Küçük oğlu Seyit Ali (Poyraz Ar) ise her durumda mutlu olacak bir şey bulan hayat dolu karakteriyle her daim annesinin neşe kaynağı olmayı başaracak.