Gündem Benim Tatlı Yalanım 12. bölümde Nejat duyguları ile yüzleşiyor!

Benim Tatlı Yalanım 12. bölümde Nejat duyguları ile yüzleşiyor!

05.09.2019 - 14:13 | Son Güncellenme:

Benim Tatlı Yalanım dizisi 12. bölüm ile bu akşam ekrana gelecek. Nejat ve Suna arasında yaşanan ve adı bir türlü konulamayan etkileşim Nejat'ın Tolga ile kavga etmesinin ardından Suna'yı bir anda öpmesiyle değişir. Suna en nihayetinde duygularının karşılıksız olmadığına sevinse de Nejat'ın duygularıyla yüzleşmekten kaçması ilişkiyi zor duruma sokar. Benim Tatlı Yalanım bu akşam yeni bölümü ile Star TV'de..

Benim Tatlı Yalanım 12. bölümde Nejat duyguları ile yüzleşiyor

Benim Tatlı Yalanım dizisi bu akşam 12. bölümü ile ekrana gelecek. Nejat, Tolga ile kavga ettikten sonra soluğu Suna'nın yanında almış ve beklenmedik bir anda Suna'yı öpmüştür. İkili ne yapacağını bilemezken Suna hislerinin karşılıksız olmadığını öğrenmiştir. Bulutların üzerinde gezen Suna, Nejat'la Hande engeli varken nasıl bir araya geleceği konusunda tereddüt yaşar. Nejat ise Suna'yı öptükten sonra duygularını gizlemeye çalışsa da Suna kendisinden hesap sorar. Nejat'ın duygularını saklamaya çalışmasının neticesinde ikili arasında gerilim tırmanır.

Haberin Devamı

Suna bundan sonraki süreçte adım atan taraf olmayacağı konusunda Nejat'a söz verir. Nejat ve Suna arasındaki gerilimin farkında olan Burcu ve Serkan işbirliği yapar ve ikiliyi bir araya getirmeyi başarır.

BENİM TATLI YALANIM 12. BÖLÜM FRAGMANI