Gündem Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin kimdir? Özlem Ada Şahin kaç yaşında?

Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin kimdir? Özlem Ada Şahin kaç yaşında?

11.10.2018 - 11:38 | Son Güncellenme:

Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin gündemde yaşanan olaylaın ardından vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Eski manken olan Özlem Ada Şahin 2011 yılında ekrana gelen Muhteşem Yüzyıl dizisinde cariye rolüne hayat vermişti. Peki Özlem Ada Şahin kimdir?

Berkayın eşi Özlem Ada Şahin kimdir Özlem Ada Şahin kaç yaşında

Gündemde yaşanan olayların ardından Şarkıcı Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin kimdir sorusu vatandaşlar tarafından araştırılmaya devam ediyor. Eski manken olan Özlem Ada Şahin bir dönemde oyunculuk yaptı. Muhteşem Yüzyıl dizisinde 2011 yılında cariye rolüne hayat veren Özlem Ada Şahin daha sonra Şarkıcı Berkay ile 2016 yılında dünya evine girdi. Özlem Ada Şahin ve Berkay çiftinin Arya isminde bir de kızı bulunuyor.

Haberin Devamı

ÖZLEM ADA ŞAHİN KİMDİR?

Anne tarafı Boşnak, baba tarafı ise Yugoslavya kökenli olan Özlem Ada Şahin, 29 Ekim 1991 tarihinde Balıkesir Ayvalık’ta dünyaya geldi. Lisans eğitimini Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümünde okuyan Özlem Ada Şahin, iyi derecede İngilizce bilmektedir. Bunun yanı sıra İspanyolca eğitimi de almaktadır. Küçük yaşlarda bale eğitimi alarak model olmaya karar verdi ve birçok markanın defilelerinde podyuma çıktı.

2011 yılında ekranlara gelen başrollerini Halit Ergenç, Meryem Uzerli, Nebahat Çehre’nin paylaştığı Muhteşem Yüzyıl dizisinde cariye rolüne hayat verdi. Özlem Ada Şahin, 2016 yılında uzun süredir beraber olduğu şarkıcı Berkay’la nikah masasına oturdu. Çiftin Arya isminde bir kızı var.