Gündem Berna Öztürk kimdir? (Survivor Ünlüler)

Berna Öztürk kimdir? (Survivor Ünlüler)

17.02.2017 - 11:25 | Son Güncellenme:

Survivor ünlüler takımında yer alan DJ Berna Öztürk adaya geldiği günden bu yana büyük değişim içine girdi. Adaya ilk geldiğinde yeşil saçları olan Berna Öztürk adaya geldiği günden bu yana daha zayıf ve yeşil saçlarından eser yok. Yarışmalarda son dönemde gösterdiği performansla takımının oyun kazanmasını büyük katkı sağlayan yarışmacı adada ki uyumu ile de ön plana çıkıyor Peki Berna Öztürk kimdir?

Berna Öztürk kimdir (Survivor Ünlüler)

Berna Öztürk Survivor 2017'ye farklı tarzı ile renk katan isimlerin başında geliyor. Survivor ünlüler takımında yer alan Berna Öztürk son dönemde yarışmalarda gösterdiği performansla takımının oyun kazanmasına büyük katkı sağlıyor. Peki Berna Öztürk kimdir, kaç yaşındadır?

Haberin Devamı

BERNA ÖZTÜRK KİMDİR?

Berna Öztürk, 28 Nisan 1983'de doğdu. Çılgın karakteriyle ünlü olan Berna Öztürk, DJ'lik yapmaktadır.

Survivor 2017 yarışmacısı Berna Öztürk 28 Nisan 1983'de İstanbul'da doğdu. F.M.V. Özel Ayazağa Işık Lisesi'nde ortaöğretimini tamamlayan Berna Öztürk, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü mezunudur. İngilizce, İspanyolca ve Almanca bilen Survivor yarışmacısı, birçok spor dalıyla ilgilenmektedir.

Kiteboard (IKO Uluslararası Eğitmen - Türkiye Yelken Federasyonu Eğitmen - Freestyle Türkiye İkinciliği), Hentbol (lisanslı/Sarıyer Spor Kulübü), Wake-board (lisanslı/Hip-Notics), Tenis, Voleybol ve Wing - Chun gibi spor dalları ile ilgilenen Berna Öztürk, DJ olarak tanınmaktadır.

Haberin Devamı

Berna Öztürk kimdir (Survivor Ünlüler)

Berna Öztürk'ün katkıda bulunduğu sevilen şarkılar:

-Son Verdim

-Yolcu

-Hande Yener / Ya ya ya ya

-Berksan / Oh oh

-Hande Yener & Volga Tamöz / Biri Var

-Hande Yener / Deli bile

Müzik alanındaki başarısının yanında oyunculuk alanında da yeteneğini gösteren Berna Öztürk, birçok projede rol aldı.

Diziler:
Saç saça baş başa, Görünmez Adam, Korkusuzlar, Kuzenlerim, Avrupa Yakası.

Sinema:
Balans ve Manevra

Kısa Film:
Kısmet/Kismet

Klip:
Barış / Yine de dönmem sana, Tarkan / Start the fire

Birçok tiyatro oyununda da oynayan Berna Öztürk, Çarkıfelek, Armağan Çağlayan'la Bu hafta ve İşte Benim Stilim'de de yer aldı.