Gündem Beyaz Show bu akşam konukları kimler? - 06 Mayıs 2016

Beyaz Show bu akşam konukları kimler? - 06 Mayıs 2016

05.05.2016 - 11:54 | Son Güncellenme:

Cuma gecelerinin efsane komedi programı olan Beyaz Show'da heyecan başladı. Merakla beklenen Beyaz Show 06 mayıs 2016 bu haftaki konukları belli oldu. Zara, Caner Cindoruk, Gizem Karaca, Tuğba Özay ve Ali Altay bu Beyaz Show'u şenlendirecekler.

Beyaz Show bu akşam konukları kimler - 06 Mayıs 2016

Ekranların sevilen yüzü olmayı başaran Beyaz Show yepyeni bölümü ile ekrana geliyor. İzleyicinin merak ettiği Beyaz Show konukları ise belli oldu. Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı, sevilen talk- show programı "Beyaz Show"a bu hafta; sesi ve yorumuyla yüreklere dokunan ses Zara, ünlü oyuncular Gizem Karaca ve Caner Cindoruk, ünlü manken Tuğba Özay, muhteşem sahne performansıyla Ali Altay konuk oluyor. Ekranda "20. Yıl"ını kutlayan Beyaz Show, birbirinden eğlenceli anları, şahane konukları, müthiş sürprizleri, komik videoları ve şen kahkahalarıyla her Cuma akşamı saat 23:15'te Kanal D'de olmaya devam edecek...

Haberin Devamı

Sohbeti, eğlencesi, esprileri ve canlı yayın sürprizleriyle "Beyaz Show" bu hafta da yine şahane olacak.

ZARA KİMDİR?

Neşe Yılmaz ya da sahne adıyla Zara (d. 15 Ocak 1976, İstanbul), Kürtkökenli Türk halk müziği ses sanatçısıdır.

Aslen Adıyamanlıdır. Çocukluk yıllarında "Neşecik" adı ile sekiz albüm çıkarmıştır.[2] 1991 yılında Milliyet gazetesinin açmış olduğu Liselerarası Müzik ve Halk Oyunları yarışmasında “Türk Halk Müziği Bayan Solist” dalında Türkiye birincisi oldu. Aynı yarışmaya 1993 yılında katılarak tekrar birincilik kazandı.

Yüksek eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı Ses Eğitimi Bölümü'nde tamamladı.

1996 yılında TRT’nin açmış olduğu “Yetişmiş Ses Sanatçısı” sınavını kazanarak “TRT Türk Halk Müziği Akitli Ses Sanatçısı” unvanıyla göreve başladı. 1997 yılında Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelenen “Yunus Emre Müzikali” nde Amber rolüyle oyuncu ve solist olarak görev aldı. 1998 yılında 15 aylık çalışmanın ürünü olarak, Zara adı ile ilk albümü olan Avuntu piyasaya sürüldü. Aynı yıl Atıf Yılmaz’ın yönetmenliğinde “Eylül Fırtınası” isimli ilk uzun metraj filminde Tarık Akan ile başrolü paylaştı.

Haberin Devamı

İlk albümünün yankıları sürerken 2000 yılında Boyut adlı ikinci albümünü çıkardı. Albümünde icra ettiği tüm türkülere klip çekerek VCD ortamında dağıtıldı. 2001 yılında Osman Sınav’ın yönettiği Deli Yürek: Bumerang Cehennemi sinema filminde oyunculuk performansıyla dikkat çekti. 2002’de üçüncü albümü Misafir'i; 2003 yılında ise 27 eserden oluşan 2 disklik Özlenenler albümünü piyasaya sürdü. Özlenenler’in birinci albümünde Zara, müzik severlere ilk kez Türk Sanat Müziği okuyarak sürpriz yaptı. İkinci diskte ise eski Türk filmlerinin şarkılarını seslendirerek tanıdık melodileri sandıktan çıkardı.

2003 yılındaki bir diğer sürprizi ise, sanatçının ilk kez Kanal D kanalında 28 bölümden oluşan Gelin isimli televizyon dizisinde başrol oynayarak halkla buluşmuş olmasıdır. 2004 yılında, 1992’de çekilen ancak deprem felaketlerinden sonra yayını bekletilen, Bayındırlık Bakanlığı ile ortak çalışması Ağıt (Sele gitti) klibi “Doğal Afetlere Bilinçli Toplum” projesi kapsamında yayına girdi. Kral TV ve Magazin Gazetecileri Derneği gibi birçok organizasyonların ödülleri ile birlikte, 2000 ile 2003 yılları arasında 4 yıl üst üste "Türk Halk Müziği En İyi Kadın Sanatçısı" Altın Kelebek ödüllerini aldı.

Haberin Devamı

Sanatçı 2005’te kariyerine, yine çift diskli Zamanı Geldi albümüyle devam etti. Bu albümün ilk diski 17 adet Türk halk müziği eseri, ikinci diski ise 12 adet 70’li yıllar aranjmanı içeriyordu. Sanatçı aynı yılın Ekim ayında, senfoni eşliğinde kaydettiği Bülbül-i Şeyda isimli tasavvuf müziği albümünü piyasaya sundu. TRT 1’de Zamanı Geldi isimli programın sunuculuğunu üstlenen Zara'nın programı 41 bölüm sürdü. Bu program süresince İbrahim Tatlıses, Selda Bağcan, Yavuz Bingöl, Edip Akbayram, Belkıs Akkale, İzzet Altınmeşe, Sabahat Akkiraz, Uğur Işılak, Funda Arar, Zerrin Özer, Fatih Erkoç, Muzaffer Akgün gibi ses sanatçılarını ağırladı.

2006 yılının Ramazan ayında atv’de Tanrı Misafiri adlı sahur programında Zara ünlü konukların evlerinden canlı olarak yayını gerçekleştirdi. 2008 yılında kendi kurduğu ZR Müzik'ten Bahar isimli albümünü piyasaya sundu. 2009 ile 2011 yılları arasında Oktay Kaynarca ile birlikte sundukları Salı Sefası adlı müzik-eğlence programı, tv8 kanalında iki sezon boyunca yayınlanmıştır.

Haberin Devamı

Sanatçı, 2011 yılında Hazine adlı albümünü yine kendi müzik şirketi ZR Müzik'ten piyasaya sürdü. Son yıllarda tasavvufa olan merakıyla dikkat çeken başarılı yorumcu Zara, ilk evliliğini eski plakçısı Ulus Müzik’in patronu İskender Ulus’la yapmıştı. Bu evlilik 2007 yılında son buldu. Zara 5 yıl sonra 2012 Mart ayında ikinci eşi gazeteci-yazar Akif Beki ile dünya evine girdi. Zara son olarak 2012 Temmuz ayında Flamenko tarzıyla harmanladığı yeni albümüyle sevenleriyle buluştu. İstanbul Flamenko 5'lisi ile kendi yapım şirketi olan Zr Müzik'ten çıkardığı bu albümde 11 eser bulunuyor. ""Ben Bir Anayım"" adlı eserin sözleri Zara'ya ait. Aralık 2012'de kız bebek annesi olan Zara bebeğine Dila ismini verdi.

Haberin Devamı

GİZEM KARACA KİMDİR?

Gizem Karaca, 1992 yılında İstanbul’da doğdu. Annesi Münevver Karaca, babası Cüneyt Karaca’dır. Aslen anne tarafından Arnavut, baba tarafından Selaniklidir. Gizem 7 yaşındayken Amerika’ya Florida’ya taşındılar. Eğitimini orada tamamladı. İlkokul ikiye kadar İstanbul’da okuduktan sonra altı sene Florida, iki sene de Kanada derken toplam 13 okul değiştirdi.

Türkiye’de başladığı ilkokula, New York’ta devam etti, Florida’da bitirdi. 2007’de, 14 yaşındayken İstanbul’a döndü, Sonra lise öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2010 yılında İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı bölümünü kazandı. 2011 yılında bağlı olduğu Uğurkan Erez ajansı onun güzellik yarışmasına girmesini istemesiyle hazırlık sınıfından sonra okulu dondurmak zorunda kaldı.

MISS TURKEY 2011 İKİNCİSİ OLDU
Muhteşem Yüzyıl adlı dizinin ilk 4 bölümünde figüran olarak yer alırken, güzellik yarışmasına katılmaya karar vermesiyle Miss Turkey 2011 güzellik yarışmasına katılmış ve 2. olmuştur. İlk çıkışını bu şekilde gerçekleştirmiştir.

MISS WORLD EN İYİ ULUSAL ELBİSE ÖDÜLÜ
Türkiye'yi Miss World yarışmasında temsil etmiş ama bir başarı elde edememiştir. Sadece jüri özel ödülü olarak En İyi Ulusal Elbise ödülünü kazanmıştır.

ÖDÜLLERİ
Miss Turkey 2011, İkincilik.
Miss World 2011 En İyi Ulusal Elbise Ödülü
Avrasya Üniversitesi - Avrasya Enleri Ödülleri - En İyi Kadın Oyuncu

OYNADIĞI FİLM VE DİZİLER
2012 Eve Düşen Yıldırım
2012 Emir'in Yolu
2013-2014 Benim Hala Umudum Var
2014 Seni Seviyorum Adamım
2014-2015 Güzel Köylü
2016 İstanbul Sokakları

CANER CİNDORUK KİMDİR?

Caner Cindoruk (d. 1 Ocak 1980, Adana), Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusudur. Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur.

TUĞBA ÖZAY KİMDİR?

Bir zamanların ünlü mankenleri arasında yer alan Tuğba Özay, 10 Şubat 1978 yılında İzmir'de dünyaya gelmiştir. 1995 Miss Model of the World dünya güzellik yarışmasında ikinci seçilen Tuğba Özay, aslen Trabzonlu olarak bilinmektedir.

Ortaöğrenimini Fenerbahçe Lisesi'nde yapmış, daha sonra Haliç Üniversitesi Konservatuvar ve Tiyatro Bölümü ile eğitim hayatına devam etmiştir. Başlangıçta yelkencilik ve yüzme spor dallarına ağırlık vermiş, daha sonra ise Fenerbahçe voleybol as takımında 5 yıl voleybol oynamıştır. Ayrıca motosiklet tutkusu ile de bilinmektedir.

1994'de Vakko defilesi ile mankenliğe başlayan Özay, ardından "Sonradan Görmeler" televizyon dizisinde bir yüzme hocası rolü oynamıştır.

1995'de "Miss Model of Turkey" seçilmiş, ardından "Miss Model of the World" yarışmasında ikinci seçilmiştir. Aynı yarışmada en iyi vücutlu model ödülünü de almıştır. 1996'da Paris'te kısa bir modellik kariyerine başlamış ise de, Türkiye'ye dönmüş, ancak yine de aynı yıl Avrupa Yılın Manken-Modeli seçilmiştir.

001 yılında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde en iyi manken-model seçilmiştir. Özay, ayrıca birçok dizi filmde rol almış ve program sunuculuğu yapmıştır.

Tuğba Özay hareketli özel hayatı ile de Türk magazin basınının gözdeleri arasında yer almaktadır.

Ağustos 2007 - Ocak 2008 tarihleri arasındaki hapishane günlerinin anılarını Haziran 2008'de "Bedel" adı altında kitaplaştırdı. 2010 yılında ilk albümü Armoni yayınlanmıştır.

Ayrıca Özay'ın boyu 1,80 m'dir.

BEYAZ SHOW'DA GEÇEN HAFTA NELER YAŞANDI?

"Beyaz Show"a bu hafta; Burak Kut, Onur Büyüktopçu, Nergis Kumbasar, Ebru Şallı, Çağla Büyükakçay ve Mithat Körler konuk oldu. Kanal D’nin sunuculuğunu 20 yıldır Beyazıt Öztürk’ün yaptığı, sevilen talk-show programı "Beyaz Show"a bu hafta; Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı, sevilen talk- show programı "Beyaz Show"a bu hafta; güçlü sesi ve yorumuyla Türk pop müziğinin sevilen sesi Burak Kut, ünlü sunucu Ebru Şallı, ‘Kiralık Aşk’ dizisi oyuncuları Nergis Kumbasar ve Onur Büyüktopçu, ünlü müzisyen Mithat Körler ve şampiyon tenisçi Çağla Büyükakçay konuk oldu.Ekranların sevilen talk-show programı Beyaz Show, sohbeti, eğlencesi, esprileri ve canlı yayın sürprizleriyle geçen hafta da yine şahaneydi!

Programın ilk bölümünde Türk Pop Müziği’nin ‘Bebeto’su Burak Kut, seslendirdiği potpuri şarkılarla ekran başında ve stüdyoda olan herkesi coşturdu.

Kanal D’de yepyeni bir bölüm ile ekrana gelen Beyaz Show, yine izleyiciyi ekrana kilitledi. Burak Kut’un Beyaz’la ilgili yaşadığı komik anısı, izleyen herkesi kahkahaya boğdu.

‘Kiralık Aşk’ dizisinde Neriman ve Koriş’i canlandıran Nergis Kumbasar ve Onur Büyüktopçu, anlattıklarıyla herkesi güldürdüler. Ebru Şallı, anlatıklarıyla ve bütün zerafetiyle yine stüdyodaki ve ekran başındaki herkesi etkiledi.

Sanremo Junior Uluslararası Müzik Festivali’nde 9-16 yaş kategorisinde Türkiye’yi temsil edecek 7 yaşındaki Naz Barut, hem şirinliği hem de harika sesiyle herkesi kendine hayran bıraktı.

Haftasonu WTA Istanbul Cup finalini kazanarak Türk Tenis Tarihi’nin en başarılı sporcularından biri haline gelen Çağla Büyükakçay, hem zerafeti hem de güzelliğiyle herkesi büyüledi.