Gündem Beyaz Show son bölümde yine kahkahaya boğdu!

Beyaz Show son bölümde yine kahkahaya boğdu!

21.04.2016 - 11:13 | Son Güncellenme:

Beyaz Show'da dün gece eğlenceli dakikalar izleyenleri çoşturdu. Cuma akşamlarının vazgeçilmez eğlencesi Beyaz Show 22 Nisan 2016 Cuma günü Selami Şahin, Ivana Sert ve Yılmaz Vural'ı konuk oldu . Peki Beyaz Show yeni bölümde neler yaşandı? İşte ayrıntılar..

Beyaz Show son bölümde yine kahkahaya boğdu

Beyaz Show dün gece yine şahane bir bölüm ile ekrana geldi. Heyecanla izlenen Beyaz Show konukları: Selami Şahin, Ivana Sert ve Yılmaz Vural oldu. Beyaz Show 22 Nisan Cuma akşamı saat 23.30'da Kanal D'de yayınlandı.

Haberin Devamı

Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı, sevilen talk- show programı "Beyaz Show"a bu hafta; Türk Müziğinin en güçlü seslerinden, unutulmaz bestelerin sahibi Selami Şahin, Türkiye’nin en tarz kadını Ivana Sert ve tüm zamanların en renkli teknik direktörü Yılmaz Vural konuk oldu.

BEYAZ SHOW İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

İŞTE GEÇEN HAFTA YAŞANANLAR

BEYAZ SHOW HAKKINDA

Beyaz Show, sunuculuğunu Beyazıt Öztürk'ün yaptığı; 6 Aralık 1996'dan beri Cuma geceleri Kanal D'de (2000-2001 star TV) canlı yayınlanan talk-show programıdır.

Karakterler

1999 yılından beri show'da skeçler için birçok karakter ortaya çıkmıştır.

Ressam: 1996-2003 yılları arasında TRT 2'de yayınlanan Bob Ross'un sunduğu ve resim yaptığı programdan örnek alınarak bir karakter uydurulmuştur ve programda absürt şakalarla beraber resimler yapmaya başlar.

Haberin Devamı

Hüsmen Dayı: Tekirdağ'lıdır, en son malı mülkü olan iki öküzünü'de yeyince beş parasız kalıp yeğeni Beyaz'ın yanına sığınmak zorunda kalmıştır. Sürekli bir şeyler yiyen ve kucağındaki ekmekle dolanan, "gel tanışalım önce ben kısaca he de" diye bir şarkı söyleyen, favori yemeği ekmek olan bir tipleme.

Psikopat: Kediye, köpeğe ve etrafındaki herkese hırlayan, sinirleri bozulmuş ilginç karakter ve "beni alkışlamanızı istiyorum, ama ses çıksın istemiyorum" benzeri tuhaf laflar ederek ilginç repliklerle hafızalara kazınmıştır.

Tikican: Hareketleriyle döneme ayak uydurmuş tiki konuşmasıyla akıllarda kalmış, sürekli Moda kıyafetler giymiştir.

Mangalcı: Sürekli boğaz derdinde olan bir karakterdir.

Şarkılarla Yaşayan Adam: Diğer karakterlerin aksine ilk olarak 2012 yılında ortaya çıkmış ve gittiği her yerde olayların üstüne şarkı söyleyerek herkesin tepkisini çekmiştir ve son olarak söylediği Volkan'ın şarkısı "ananı niyolay" şarkısını söylediği için herkes tarafından yanlış anlaşılır ve çevredekiler tarafından dayak yemeye başlar.