01.04.2008 - 16:23 | Son Güncellenme:
Galip ERAYDIN/İSTANBUL (DHA)
İSTANBUL Beykoz'da, okula giden öğrencilerin bulduğu çuvaldan bir kadın cesedi çıktı. Başında ve vücudunda bıçak kesikleri ve morluklar bulunan cesedin 30- 35 yaşlarında bir kadına ait olduğu sanılıyor. Vahşi bir cinayete kurban giden kadının kimliği araştırılıyor.
Bugün saat 07.00 sıralarında okullarına gitmek üzere Yeni Mahalle Merdivenli Sokak'tan geçen öğrenciler, yol kenarında bir çuval gördü. Çuvalın yırtık olan kısmında kan izleri gören öğrenciler durumu hemen polise bildirdi.
ÇUVALDAN KADIN CESEDİ ÇIKTI
Olay yerine gelen Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro'ya bağlı polisler, çuvalın insan cesedi olabileceğinden şüphelenerek Olay Yeri İnceleme ekibine haber verdi. Çevreyi güvenlik kordonuna alan polisler çuvalı açtığında bir kadın cesediyle karşılaştı.
30-35 yaşlarındaki kadına ait cesedin üzerinden herhangi bir kimlik çıkmazken, başında ve vücudunda bıçak kesikleri ve morluklar tespit edildi. Ekipler, cesedin önce siyah çöp poşetlerine ardından çuvala konulduğunu tespit ederken, çevredeki kan damlaları da polis tarafından işaretlenerek incelemeye alındı.
Sokak sakinlerinin tanıma ihtimaline karşın cesedi mahalle sakinlerinin de görmesine izin verildi. Kime ait olduğu henüz belirlenemeyen ceset, ekiplerin incelemesinin ardından Beykoz Devlet Hastanesi morguna gönderildi.