Gündem Beykoz'da vahşi cinayet

Beykoz'da vahşi cinayet

16.10.2009 - 07:37 | Son Güncellenme:

İstanbul Beykoz’da, 5 kişi, kendilerine küfür ettikleri iddiasıyla Türkmenistan uyruklu bir kişiyi vahşice öldürdü.

Beykozda vahşi cinayet


İstanbul Beykoz’da, 5 kişi, kendilerine küfür ettikleri iddiasıyla Türkmenistan uyruklu bir kişiyi kafasından kurşunlayarak öldürdükten sonra zincir ile kaynak makinesine bağlayarak denize attı.

Paşabahçe’de geçen Cuma günü Natülüs isimli teknede alkol alan bir grup ile teknelerde çalışan Türkmenistanlı arasında küfür yüzünden tartışma çıktı. Efdal S (23) ile 4 arkadaşı tekneye aldıkları Cuma takma isimli kişinin kafasına tabancayla ateş etti. Beş arkadaş cesetten kurtulmak için tekneyle İstanbul Boğazı’na açıldı.

Cinayetten bir hafta sonra, olaya karışan şahıslardan biri, çektiği vicdan azabından kurtulmak için polise giderek olayı ihbar etti. Polis Efdal S. ile arkadaşlarını gözaltına aldı.

Şüphelilerin vermiş olduğu bilgiler doğrultusunda Paşabahçe açıklarında Cuma'nın cesedi arandı. Deniz polisi, şüphelilerin gösterdiği yerde yaptığı aramada robot kamera da kullandı. Ancak rüzgarın etkisiyle meydana gelen akıntılı yüzünden görüş azalınca arama çalışmalarına öğlen saatlerinde son verildi.

Şüphelilerin sorgusu ise sürüyor. Ceset arama çalışmalarına önümüzdeki günlerde devam edilecek.