GündemBeylikdüzü'nde silah gösterip kaçan şüpheliler suç makinesi çıktı

Beylikdüzü'nde silah gösterip kaçan şüpheliler suç makinesi çıktı

29.11.2021 - 11:12 | Son Güncellenme:

İstanbul Beylikdüzü'nde, polislerin denetim noktasına geldiklerinde silah göstererek, "Dur" ihtarına uymayıp kaçan 2 şüpheli yakalandı. Şüphelilerden ters yöne girdiği, motosikletli polislerin de önlerinden akan trafiğin içinde araçlara makas atarak takip ettiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı. 2 şüpheli işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Beylikdüzünde silah gösterip kaçan şüpheliler suç makinesi çıktı

Olay, dün akşam saatlerinde Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi Maraşel Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, caddeye giren otomobilin sürücüsü, polisin denetim noktasını görünce kaçmak istedi. "Dur" ihtarına uymayan ve polise silah gösteren otomobil sürücüsü, Ambarlı Liman Yolu'na aracıyla ters istikametten girerek, kaçmaya başladı.

Haberin Devamı

Az kalsın kazaya neden olacak olan sürücünün arkasından motosikletli polisler takip etmeye başladı. Hem kendi hem de polislerin hayatını tehlikeye atan sürücü, yaşanan kovalamacanın ardından polislere gösterdiği tabancayla beraber polis ekiplerince yakalandı. Şüphelilerin kaçtıkları ve başlayan kovalamaca anları ise güvenlik kamerasına yansıdı. Kaçmaya çalışan şüphelilerin kimliklerinin G.A. ve Ö.A. olduğu tespit edildi. G.A.'nın 17, Ö.A.'nın ise toplamda 7 suç kaydı olduğu ortaya çıktı. Kaçmaya çalışan 2 şüpheli, ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Polis merkezindeki işlemleri tamamlanan G.A. ve Ö.A. adliyeye sevk edildi.

 

 

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler