Gündem Beyoğlu’nda silahlı kavga: 1 ölü, 2 yaralı

Beyoğlu’nda silahlı kavga: 1 ölü, 2 yaralı

13.03.2014 - 08:46 | Son Güncellenme:

Beyoğlu'nda Berkin Elvan’ın ölümüyle ilgili protestolarda çıkan silahlı çatışmada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Beyoğlu’nda silahlı kavga: 1 ölü, 2 yaralı

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada, "Dün akşam saat 22.30 sıralarında Beyoğlu ilçesi, Kulaksız Dörtyol mevkii, Çeşme Durağı mıntıkasında iki grup arasındaki sözlü sataşmaların daha sonra silah kullanılan bir kavgaya dönüşmesi sonucunda 1992 doğumlu Burak Can Karamanoğlu adlı genç hayatını yitirmiş, yine bu silahlı saldırı sonucu 1983 doğumlu Hüseyin Taşbaşı el ayasından, Ramazan Gün ise karın boşluğundan yaralanmış olup yaralıların hayati tehlikeleri bulunmamaktadır. Fail ya da faillerin yakalanması yönünde emniyet birimlerimiz tarafından çalışmalar yoğun bir şekilde sürdürülmektedir" denildi.

Haberin Devamı

Mahallelinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda çevik kuvvet polisi sevk edildi. Polis ekipleri, gergin gruplara müdahale ederek olayı yatıştırdı. Mahalleli olaya tepki göstererek sloganlar eşliğinde Kasımpaşa Deniz Hastanesi’ne yürüdü. Yerde çok sayıda boş kovan olduğu görüldü. Olay yerinde incelemelerde bulunan polis ekipleri, failleri yakalamak için soruşturma başlattı.

GENCİN CENAZESİ ADLİ TIP’A GÖTÜRÜLDÜ

Burak Can Karamanoğlu’un cenazesi otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Cenazesinin hastaneden çıkarıldığı sırada oğlunun tabutuna bakan baba Halil Karamanoğlu, "Babanı ne diye bıraktın gittin yavrum? Yaktın bizi oğlum, yaktın" diyerek ağladı.

Hayatını kaybeden Burak Can Karamanoğlu’nun yakınları cenazenin bulunduğu Kasımpaşa Askeri Deniz Hastanesi çevresinde toplandı. Ak Parti Beyoğlu İlçe Başkanı Rüstem Dindarol da hastaneye geldi. İstanbul Cumhuriyet Savcısı’nın yaptığı incelemeden sonra ceset, otopsi için Yenibosna’daki İstanbul Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi.

Haberin Devamı

Öte yandan cenazenin otopsiden sonra toprağa verilmek üzere, Giresun’un Alucra İlçesi’nde götürüleceği öğrenildi. Yaşanan olayla ilgili polisin başlattığı soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

Video için tıklayın