Gündem BİLİM KURULU TOPLANTISI NE ZAMAN, HANGİ GÜN? Maske zorunluluğu bugün kalkıyor mu? Gözler Bakan Koca'nın açıklamalarında

BİLİM KURULU TOPLANTISI NE ZAMAN, HANGİ GÜN? Maske zorunluluğu bugün kalkıyor mu? Gözler Bakan Koca'nın açıklamalarında

26.04.2022 - 00:22 | Son Güncellenme:

Bilim Kurulu Toplantısı için geri sayım başladı. Kritik toplantıda maske zorunluluğu başta olmak üzere birçok konu ele alınacak. Okullarda maske zorunluluğu kalkacak mı? İşte Bilim Kurulu Toplantısı için kritik tarih.

BİLİM KURULU TOPLANTISI NE ZAMAN, HANGİ GÜN Maske zorunluluğu bugün kalkıyor mu Gözler Bakan Kocanın açıklamalarında

Bilim Kurulu Toplantısı ne zaman, hangi gün yapılacak? Geçtiğimiz günlerde yapılması beklenen Bilim Kurulu Toplantısı Bakan Koca'nın duyurusu ile birlikte ertelendi. İşte Koronavirüs Bilim Kurulu Toplantısının yeni tarihi.

Haberin Devamı

BİLİM KURULU TOPLANTISI NE ZAMAN?

Bilim Kurulu Toplantısı 26 Nisan'da yapılacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 'Bilim Kurulu’nda maske başta olmak üzere birçok konuyu ele alacağız. Okullarda maske olmak üzere pek çok konu değerlendirilecek.' dedi.

MASKE ZORUNLULUĞU KALKACAK MI?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 'Artık zihnimizden çıkarma vakti geldi. Daha güvendeyiz çünkü aşımız var. Hastanelerimizde, yoğun bakımlarımızda hastalarımız azalmaktadır. Bilim kurulunda salgında gelinen son durumu ele alacağız. Bu en önemli toplantı olacak." dedi.

Koca, "Bu dönemde giderek salgının gündemimizden çıktığını söyleyebiliriz. Önümüzdeki dönemde kısıtlamalar değil kişisel önlemlerin alındığı bir sürece gireceğiz." ifadelerini kullandı.