Gündem Binlerce öğrenci bunu merak ediyor! Üniversitelerde bu sene açılacak mı, yüz yüze eğitim olacak mı?

Binlerce öğrenci bunu merak ediyor! Üniversitelerde bu sene açılacak mı, yüz yüze eğitim olacak mı?

12.08.2020 - 16:48 | Son Güncellenme:

Üniversiteye devam eden binlerce öğrenci geçtiğimiz yıl korona virüs nedeniyle YÖK tarafından alınan karar ile derslerine uzaktan eğitim yolu ile devam etmişti. Yeni eğitim öğretim yılında Üniversiteler açılacak mı sorusunun yanı sıra öğrenciler yüz yüze eğitim olacak mı sorusuna da yanıt aramaya devam ediyor. Bugün gerçekleştirilecek olan Bilim Kurulu toplantısının ardından kararın açıklanması bekleniyor.

Binlerce öğrenci bunu merak ediyor Üniversitelerde bu sene açılacak mı, yüz yüze eğitim olacak mı

Üniversiteler ne zaman açılacak sorusu bu yıl üniversiteye ilk kez gidecek olan adaylar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Bilim Kurulu toplantısında İlköğretim, Ortaokul ve Lise'nin yanı sıra Üniversitelerin açılıp açılmayacağı veya açıldığı takdirde hangi önlemlerin alınabileceği masaya yatırılacak. Bilim Kurulu toplantısının ardından Yekta Saraç tarafından da konuya dair bir açıklama yapması bekleniyor.

Haberin Devamı

ÜNİVERSİTELER BU YIL AÇILACAK MI?

Üniversitelerin bu yıl yüz yüze eğitim yapacak mı sorusu henüz netlik kazanmadı. Bugün gerçekleştirilecek olan Bilim Kurulu toplantısının ardından alınacak olan tavsiye kararlarının ardından YÖK başkanı tarafından bir açıklama yapılması bekleniyor.