Gündem Bir günde beş kişi boğularak can verdi

Bir günde beş kişi boğularak can verdi

23.07.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Dün farklı illerde meydana gelen boğulma olaylarında beş kişi yaşamını yitirdi.

Bir günde beş kişi  boğularak can verdi

Samsun’da, Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde görev yapan çocuk doktoru Bilge Başgül Pişkin (58), yazlığından çıkıp serinlemek için denize girdi. Boğularak hayatını kaybeden iki çocuk annesi Pişkin’in cesedi bir süre sonra kıyıya vurdu. Pişkin’in emekli olmak için kurumuna başvuruda bulunup izne ayrıldığı belirtildi.

Haberin Devamı

Adana’da, Afyon Kocatepe Üniversitesi Ortopedik Protez ve Ortez Bölümü öğrencisi Hacı Mehmet Yüksel (22), kuzeniyle birlikte serinlemek için girdiği sulama kanalında akıntıya kapılarak sürüklendi. Kuzeninin tüm çabalarına rağmen akıntıya kapılarak gözden kaybolan Yüksel’in cesedini AFAD Sualtı ekibi 10 kilometre uzaklıktaki Büyükdikili Mevkii’nde buldu.

Kocaeli’nin Kandıra ilçesi Kumcağız sahilinde serinlemek için denize giren Salih Zorlu (33) gözden kayboldu. Kocaeli Sahilleri Su Kazaları Engelleme Merkezi (KOSKEM) ekipleri tarafından sudan çıkartılan Zorlu, hayata döndürülemedi.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi Mehmet Emin Arıkoğlu Mahallesi yakınlarındaki tarlada çalışan Mehmet Balkar (61) çalıştığı tarlanın yakınlarındaki su birikintisine girdi. Bir süre sonra Balkar’ın gözden kaybolduğu fark edilince başlayan arama kurtarma çalışmaları sonucunda Balkar’ın cansız bedenine kıyıya 3 metre uzaklıkta ulaşıldı.

Haberin Devamı

Kırşehir’de, ailesiyle, Hirfanlı Baraj Gölü’ne giden Fatih Can Elhan (8), serinlemek için girdiği gölde bogularak can verdi.