GündemBir kent bir yıl önce eşi ve oğlu ölen kadını arıyor!

Bir kent bir yıl önce eşi ve oğlu ölen kadını arıyor!

17.09.2021 - 17:51 | Son Güncellenme:

Tunceli’de sabah saatlerinde evden çıkan Kelime Uçar'dan (54) haber alınamıyor. Geçen yıl oğlunun, babasını öldürdükten sonra intihar etmesinin ardından psikolojik sorunlar yaşadığı belirtilen kadının bulunması için bölgede çalışma başlatıldı.

Merkeze bağlı Çiçekli köyü Tosuncuk mezrasında yaşayan Kelime Uçar, sabah saatlerinde evinden ayrıldı. Uçar'ın evde olmadığını fark eden yakınları çevrede yaptıkları aramalardan bir sonuç alamadı.

Haberin Devamı

İhbar üzerine bölgeye jandarma, AFAD, Munzur Arama Kurtarma Derneği (MUDAK) ekipleri sevk edildi. Uçar'ın bulunması için köy ve çevresinde arama çalışması başlatıldı. Ormanlık alana sahip bölgede şu ana kadar yapılan aramalarda Uçar'ın izine rastlanmadı.

Bir kent bir yıl önce eşi ve oğlu ölen kadını arıyor

Geçen yıl Uçar'ın oğlu Murat (25), bilinmeyen bir nedenle bulunan av tüfeğiyle önce babası Hüseyin Uçar'ı (49) öldürmüş, ardından da evin önüne çıkarak aynı tüfekle yaşamına son vermişti. Bu olaydan sonra psikolojik sorunlar yaşadığı öğrenilen Kelime Uçar'ın yakınlarına ‘Ben bir gün kayıp olacağım, kimse beni bulamayacak’ dediği öğrenildi. Uçar'ı arama çalışmaları devam ediyor.

AĞACA ASILI HALDE ÖLÜ BULUNDU

Tunceli merkeze bağlı Çiçekli köyü Tosuncuk mezrasında sabah saatlerinde evden çıkan ve bir daha geri dönmeyen Kelime Uçar (54), kendisini arayan ekiplerce ormanda ağaca asılı halde ölü bulundu. Yapılan ilk incelemede Kelime Uçar'ın intihar ettiği belirlendi. 

Haberin Devamı

Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı. 

 

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler