Gündem Bir Zamanlar Çukurova 18. bölüm fragmanı yayında! Yılmaz intikam planları yapıyor...

Bir Zamanlar Çukurova 18. bölüm fragmanı yayında! Yılmaz intikam planları yapıyor...

28.01.2019 - 09:58 | Son Güncellenme:

Bir Zamanlar Çukurova 18. yeni bölümüyle Perşembe günü seyircisiyle buluşacak. bir Zamanlar Çukurova 18. bölüm fragmanında Yılmaz'ın intikam planları yaptığı görülürken, Fekeli ne kadar uğraşsa da onu kararından döndüremiyor. İşte Bir Zamanlar Çukurova 18. bölüm fragmanı!

Bir Zamanlar Çukurova 18. bölüm fragmanı yayında Yılmaz intikam planları yapıyor...

Bir Zamanlar Çukurova 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Perşembe akşamları ekrana gelen reyting rekortmeni dizi Bir Zamanlar Çukurova'da bu hafta Yılmaz ve Demir arasında yaşanan çekişmede Demir ve Cengaver, Yılmaz'ın Adana'da büyümesinden dolayı oldukça rahatsızdır. Yaptığı pamuk anlaşması ile Adana'dan 80 ton pamuk toplayan Yılmaz'ın işletmesine Gaffur'un önderliğinde saldırı düzenleyen Demir, pamukları kullanılamaz hale getirtir.

Haberin Devamı

Demir Yaman tüm bu işlerle uğraşırken Hünkar Yaman'ın yıllardır bilmediği gerçek ortaya çıkacaktır. Konağa gelen isim Hünkar Yaman'ı beklenmedik bir isime götürür. Fekeli, Hünkar Yaman'a gerçekleri araştırması ve araştırdığı takdirde sonuçlarına katlanması gerektiğini bir kez daha hatırlatır. Demir ve Züleyha beklenmedik bir anda dağ yolunun ortasında lastiklerin patlaması ile araçtan inmek zorunda kalır.Heyelan'ın meydana gelmesi ile Demir toprak altında kalacaktır.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 18. YENİ BÖLÜM FRAGMANI