Gündem Bir Zamanlar Çukurova 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bir Zamanlar Çukurova 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

01.02.2019 - 07:28 | Son Güncellenme:

Bir Zamanlar Çukurova 18. son bölümü ile perşembe akşamı ekrana geldi. Heyecan dolu dakikaların yaşandığı Bir Zamanlar Çukurova'da Yılmaz, Zeliha'dan vazgeçiyor. Peki, Bir Zamanlar Çukurova 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bir Zamanlar Çukurova 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı

ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova 18. bölümü ile ekrana geldi. Yılmaz, Züleyha ile son bir kez karşı karşıya geliyor ve artık Züleyha'dan vazgeçiyor. Müjgan ile yeni bir yola çıkan Yılmaz'ın Demir ve Züleyha ile karşılaşmasında neler yaşanacak?

Haberin Devamı

Bir Zamanlar Çukurova 19. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yeni bölüm 7 Şubat Perşembe akşamı ATV'de olacak.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 18. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çukurova'da taşlar yerinden oynadı! Demir Yaman, büyük sırlarının tek ortağı annesi Hünkar'dan hangi gerçeği gizlemeye çalışıyor? Son nefesini vermeden Hünkar'la görüşmek isteyen Hüsamettin Sözübir'in söyleyemeden öldüğü gerçek, cenazesinde mi ortaya çıkacak? "Benim bir şey yapmam lazım" diyen Yılmaz kendine yeni bir rota çiziyor. Yılmaz'ın "Bundan sonra Züleyha diye biri yok. Benim için artık yoksun Züleyha" cümleleri kimi üzüp kimi mutlu edecek? Demir, Züleyha ve Adnan bebeğin seyahatleri talihsiz bir heyelan felaketiyle son buluyor. Adnan bebeği kurtarmak için kendi canını tehlikeye atan Demir, toprak altından kurtulabilecek mi?