Gündem Bizim Hikaye'den 2. fragman geldi!

Bizim Hikaye'den 2. fragman geldi!

22.08.2017 - 10:56 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz günlerde ilk bölüm fragmanı yayınlanan ve hala yayın günü belli olmayan Bizim Hikaye dizisinden 2. fragman geldi. Amerikan yapımı Shameless'tan uyarlama olan Bizim Hikaye'nin başrollerini Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan paylaşıyor. İlk fragmanıyla oldukça ilgi çeken diziden gelen 2. fragman ise daha çok konuşulacağa benziyor. Yakın zamanda FOX TV ekranında izleyeceğimiz diziye ilgi oldukça yüksek seviyede.

Bizim Hikayeden 2. fragman geldi

Dünyanın ilgiyle izlediği her yeni bölümünü heyecanla beklediği Amerikan yapımı Shameless'tan uyarlama yapılarak oluşturulan Bizim Hikaye dizisi yakında FOX TV ekranlarında olacak. Dizinin projesi duyulduğundan beridir merakla beklenen ilk bölüm için heyecan sürerken diziden 2. fragman geldi bile.

Haberin Devamı

İlk fragmanı yayınlanan dizide ise başroldeki Hazal Kaya'nın yani Filiz'in hayat hikayesi anlatılıyor. Sarhoş ve sorumsuz babası ile küçük kardeşlerine bakmak zorunda kalan Filiz ile ondan hoşlanan ve kendini affetirmeye çalışan Barış karakterinin hikayesini izleyeceğiz. Barış zengin bir ailenin çocuğu, Filiz ise tam tersi bir hayat yaşıyor, yaşamak zorunda. Bunu kabullenmiş bir karakter olarak gördüğümüz Filiz, Barış'ı kendinden uzak tutmaya çalışıyor ve hikaye böyle başlıyor. Bakalım dizi başladığında Filiz gerçekten de hoşlandığı Barış'ı kendinden ve ailesinden uzak tutabilecek mi, göreceğiz.

İkinci bölüm fragmanında ise Filiz'in kendisi ve ailesi tanıtılıyor. Nasıl bir çevrede yaşadıkları, verdikleri hayat mücadelesi, sahip oldukları değerler göz önüne serilirken dizi adeta bir hayat hikayesi sunuyor.

Haberin Devamı

Bizim Hikaye yakında FOX'ta...

BİZİM HİKAYE İLK TANITIM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BİZİM HİKAYE 2. TANITIM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ