Gündem Bodrum Masalı 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Bodrum Masalı 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

05.11.2016 - 22:47 | Son Güncellenme:

Bodrum Masalı son yayınlanan bölümüyle nefesleri kesti. Kanal D ekranlarında yayınlanan Bodrum Masalı 12. yeni bölüm fragmanı son bölümün hemen ardından yayınlandı. Bodrum Masalı son bölümde Evren, Yıldız'ın güvenini kazanmaya çalışırken Gözde tüm planı alt üst ediyor. İşte 4. yeni bölüm fragmanı...

Bodrum Masalı 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Ateş ve Aslı'nın adada mahsur kalmasının ardından Aslı yediği balıkla zehirlendi. Zor bir gece geçiren Ateş ve Aslı'nın imdadında Faryalı, Kelebek ve Su yetişti. Başrollerinde Şevval Sam, Timuçin Esen, Murat Aygen, ve Alperen Duymaz gibi isimlerin yer aldığı Bodrum Masalı 11. son bölüm ile saat 20:00'da Kanal D ekranındaydı.

Haberin Devamı

BODRUM MASALI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BODRUM MASALI 12. BÖLÜM FRAGMANI

BODRUM MASALI SON BÖLÜM ÖZETİ

Ateş ve Aslı’nın başı derttedir. Hem adada mahsur kalırlar hem de Aslı’nın hayatı tehlikededir. Yıldız, çocukların başına gelenleri duyunca çok üzülür. Evren, onun zayıf tarafından yararlanarak onu Faryalı’ya karşı doldurur. Alara, Aslı ile Ateş arasındaki yakınlığı, Cenk ise Kelebek’in Su’ya karşı tavırlarını kıskanmaktadır. Kıskançlık iki genci de hoş olmayan davranışlara yöneltecektir.