Gündem Bodrum’a 4,5 günde 100 bin araç giriş yaptı

Bodrum’a 4,5 günde 100 bin araç giriş yaptı

27.06.2023 - 13:16 | Son Güncellenme:

Muğla’nın dünyaca ünlü turistik ilçesi Bodrum’a 4,5 günde 100 bin aracın giriş yaptığı bildirildi. İlçe girişinde geniş güvenlik önlemi alan jandarma ekipleri, narkotik ve bomba arama köpeği 'Efor' ile araçları didik diki arıyor.

Bodrum’a 4,5 günde 100 bin araç giriş yaptı

Dünyanın önemli turizm destinasyonlarından Bodrum’da Kurban Bayramı’na 1 gün kala tatilciler gelmeye devam ediyor. İlçede yoğunluk her geçen gün artarken, güvenlik güçleri de önlemlerini artırdı.

Haberin Devamı

Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı’nın resmi ve sivil ekipleri, ilçe girişindeki Güvercinlik Uygulama Noktası'nda araç aramalarını sıklaştırdı. Narkotik ve bomba köpeği Efor’un da kullanıldığı aramalarda, araçlar didik didik aranıyor. Ekipler, sürücüleri dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uymaları konusunda da uyarıyor.

Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı'nın verilerine göre kente 4,5 gün içerisinde 100 bin araç giriş yaptı. Yoğun araç girişinin olduğu kentte zaman zaman trafik durma noktasına geliyor. Jandarma ekipleri, ulaşımda aksamanın yaşanmaması için özellikle kavşaklarda büyük çaba sarf ediyor.