Gündem Bora Edin kimdir? Survivor Bora Edin kaç yaşında?

Bora Edin kimdir? Survivor Bora Edin kaç yaşında?

23.02.2019 - 15:16 | Son Güncellenme:

Survivor'da Türkiye için mücadele eden Bora Edin, bugüne kadar istediği performansı bir türlü gösteremedi. Çıktığı 20 oyunda 11 galibiyet alan Bora Edin 8 kez ise kaybetti. Survivor'da adanın en başarılı yarışmacıları sıralamasında orta sıralarda yer aldı. Peki Bora Edin kimdir?

Bora Edin kimdir Survivor Bora Edin kaç yaşında

Bora Edin, Survivor'da Türk takımı için mücadele ediyor. Zaman zaman adada yaşanan tartışmaların içinde yer alan Bora Edin, Survivor'da gösterdiği performans ile dikkat çekiyor. Bir türlü istediği performansı ortaya koyamayan Bora Edin, çıktığı 20 mücadelede 11 galibiyet ve 8 mağlubiyet aldı.

Haberin Devamı

BORA EDİN KİMDİR?

23 Mart 1984 doğumlu Bora Edin, 7 yaşına kadar İsviçre’de yaşadı. Lisede eğitim için Malta’ya gitti ve burada Hibernians futbol takımında oynadı. 2 yıl sonra Türkiye’ye dönüş yaptı, Yeditepe Üniversitesi Endüstriyel Tasarım bölümünde okudu. Yeditepe Üniversitesi’nde futbol takımında kaptanlık yaptı.

Dünyanın 47 ülkesindeki üniversitelerin katılım sağlandığı Salon Futbol Turnuvası’nda şampiyon oldular. Profesyonel altyapılarda ve amatör kulüplerde lisanlı olarak futbol oynadı. Futbol dışında pinpon, tenis, yüzme gibi pek çok sporla uğraşıp başarılar elde etti. Şu anda CrossFit eğitmenliği yapıyor.