Gündem Bu kadın Berlusconi’ye bela oldu!

Bu kadın Berlusconi’ye bela oldu!

20.07.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

İtalya başbakanlığına dördüncü kez aday olması beklenen Silvio Berlusconi’nin “imaj temizleme” kampanyası kapsamında partisinden uzaklaştırmak istediği Lombardiya yerel meclis üyesi Nicole Minetti’nin istifa etmek için 1 milyon euro ve tv sunuculuğu istediği iddia edildi

Bu kadın Berlusconi’ye bela oldu

Diş teknisyenliği yaparken Berlusconi tarafından ‘keşfedilen’ ve Lombardiya meclisine seçilmesi sağlanan Minetti, eski başbakanın meşhur ‘bunga bunga’ partilerine eskort kız sağlamakla suçlanıyor.

Haberin Devamı

2013’te yeniden başbakanlık için aday olacağı açıklanan Berlusconi, Minetti’den kurtulmaya çalışıyor. Partinin Genel Sekreteri Angelino Alfano geçen günlerde yaptığı bir açıklamada Minetti’yi istfaya çağırmıştı, ancak Minetti istfa çağrılarına kulaklarını tıkıyordu. Nicole Minetti’nin Silvio Berlusconi’yle Arcore’deki villasında görüştüğü ve istifa etmek için 1 milyon euro istediği iddia edildi. İtalyan basınındaki haberlerde, istifası karşılığında Minetti’ye Berlusconi’nin tv kanalı Mediaset’te bir sunuculuk görevi de verilebileceği belirtiliyor.

Yazarlar