Gündem Bugün hava nasıl olacak? 13 Nisan Cumartesi hava durumu...

Bugün hava nasıl olacak? 13 Nisan Cumartesi hava durumu...

12.04.2019 - 22:25 | Son Güncellenme:

Nisan ayı ile birlikte baharı yaşamaya başlayan vatandaşlar, hafta sonu hava durumunun nasıl olacağını merak ediyor. Yağışlı geçen bir haftanın ardından Cumartesi günü için dışarıda plan yapacaklar, havanın güneşli olup olmayacağını merak ediyor. Meteoroloji'nin Cumartesi günü için yapılan tahmininde ise hava sıcaklıklarının yurt genelinde fazla değişmeyeceği görülüyor. İşte 13 Nisan Cumartesi günü yurtta hava durumu!

Bugün hava nasıl olacak 13 Nisan Cumartesi hava durumu...

Cumartesi için planları olan vatandaşlar, bu hafta sonu havanın nasıl olacağını öğrenmek istiyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün yayınladığı tahminlere göre, hava sıcaklıkların iç ve doğu kesimlerde az da olsa artması ancak diğer bölgelerde değişiklik olmaması bekleniyor. 13 Nisan Cumartesi günü için plan yapanların merak ettiği detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, İç Anadolu’nun batısı, Batı Karadeniz, Kırıkkale, Çorum, Sivas ve Tokat çevreleri ile bu akşam saatlerinde Antalya, Isparta, Artvin, Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI

İç ve doğu kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR

Genellikle güney ve güneybatı, güneydoğu kesimlerde kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

İSTANBUL 11°C, 18°C

Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

İZMİR 13°C, 22°C

Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

ANKARA 7°C, 20°C

Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı