Gündem Bugün saat 17.00’de Genel Merkez’in önünde

Bugün saat 17.00’de Genel Merkez’in önünde

12.07.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Genel Merkez’e başlattığı “Değişim ve Adalet” yürüyüşünü bugün tamamlıyor. Özcan, bugün Genel Merkez’den önce Anıtkabir’i ziyaret edeceğini ve Anıtkabir Anı Defteri’ne de yürüyüşün sebebini açıklayacağını söyledi.

Bugün saat 17.00’de Genel Merkez’in önünde

ANKARA Milliyet - Saat 17.00’da yapacağı basın açıklaması için partilileri Genel Merkez önüne davet eden Özcan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na da sosyal medyadan seslendi. Özcan, “Son kez Sayın Kılıçdaroğlu ile görüşmek istiyorum. Eğer randevu talebimi kabul ederse, bugüne kadar kendisine hiç kimsenin anlatmadığı ‘Değişim’ taleplerimi ve niye acil olarak istifa etmesi gerektiğini gözlerinin içine bakarak detaylı bir şekilde anlatacağım. 28 yıllık bir CHP’li olarak buna hakkım olduğunu düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

‘Adaylığa hazırım’

Özcan, Ankara’nın Etimesgut ilçesine ulaştığı saatlerde yaptığı açıklamada ise kurultay sürecine ilişkin, “Kurultay tarihini bir an önce açıklayın. Benim tedbirimi (partiden kesin ihraç süreci) kaldırmak suretiyle seçilme hakkımı bana verin. Eğer sizi yenecek birisi çıkmazsa kurultayda Tanju Özcan olarak yeterli imzayı toplayıp karşınıza aday olarak çıkmaya hazırım” diye konuştu.