Geri Dön

Bülent Emrah Parlak kimdir, kaç yaşında? Bülent Emrah Parlak biyografisi

Bülent Emrah Parlak, 8 Mayıs 1979 yılında Tunceli'de dünyaya geldi. Aslen Elazığ Karakoçanlı olan Bülent Emrah Parlak 2004 yılında BKM mutfak oyuncularına katıldıktan sonra popülerliği yakaladı. Bu sürenin ardından birçok dizi ve filmde rol alan Bülent Emrah Parlak bu akşam ekrana gelecek olan Arka Sokaklar dizisinde avukat Nedim Adalı karakterine hayat verecek.

Bülent Emrah Parlak kimdir, kaç yaşında? Bülent Emrah Parlak biyografisi

Bülent Emrah Parlak BKM mutfak kadrosuna katılmasının ardından popülerliği yakaladı. Çok Güzel Hareketler 1'in efsane kadrosunda kendisine yer alan Bülent Emrah Parlak, bu sürecin ardından birçok dizi ve filmde rol aldı. Bu akşam ekrana gelecek olan Arka Sokaklar dizisinde Avukat Nedim Adalı karakterine hayat verecek olan Bülent Emrah Parlak, Ezgi Komiserin aklanması için çalışacak. Peki Bülent Emrah Parlak kimdir, kaç yaşında?

Aslen Elazığ Karakoçanlıdır fakat çocukluğunun bir kısmı Ankara'da geçmiştir. 2002 yılında Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü'ndeki eğitimini yarım bırakıp Haliç Üniversitesi Konservatuvar Fakültesi Tiyatro Bölümü'nü bitirdi. 2004 yılında Beşiktaş Kültür Merkezi Atölye oyuncularına katıldı. 2005-2006 yıllarında BKM Mutfak'ta sahnelenen "Sizinkiler" adlı çocuk oyununda rol aldı.

Filmografi

Küçük Şeyler (2019)
Eski Köye Yeni Adet (2018)
Jet Sosyete (2018) - Taksici (6. bölüm)
Tatlım Tatlım (2017)
Aşk Laftan Anlamaz (2017) Cemil
Familya (2016)
Git Başımdan (2015)
Ankara'nın Dikmen'i (2014) Dikmen
Böyle Bitmesin (2014) Konuk Oyuncu
Bir Yastıkta (2013)
Mutlu Aile Defteri (2013)
İnsanlar Alemi (2012) Konuk Oyuncu
Aşağı Yukarı Yemişliler (2011)
Çok Filim Hareketler Bunlar (2010)
Neşeli Hayat (2009)
Çok Güzel Hareketler Bunlar (2008-2011)
Gönül Salıncağı (2007)
Mavi Gözlü Dev (2007)
Bir Demet Tiyatro (2006)
Organize İşler (2006)
Hırsız Polis (2005-2006)
Kapıları Açmak (2005)
Ruhun Labirentleri (2004)
Sahra (2004)
Kurtlar Vadisi (2004)

'Kilit kavşak' yine kilit! Yoğunluk böyle görüntülendiUlaşımda 43 ilin bağlantı noktasındaki Kırıkkale’de yer alan kilit kavşakta, yaşanan trafik yoğunluğunda araçlar tampon tampona ilerledi.

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber