Gündem Burçak Tuncer kimdir? (Survivor 2017)

Burçak Tuncer kimdir? (Survivor 2017)

10.02.2017 - 12:30 | Son Güncellenme:

Burçak Tuncer, Survivor 2017’de dikkat çeken isimler arasında. Gönüllüler kardosunda yarışan Burçak Tuncer, ada hayatına nasıl uyum sağlayacağı ve performansı oldukça merak ediliyordu.Yarışma boyunca katılım gösterdiği 27 oyunda büyük başarı elde eden Burçak Tuncer kimdir? Hayatı ve kariyeri hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde…

Burçak Tuncer kimdir (Survivor 2017)

Survivor'da heyecan kaldığı yerden devam ederken, yarışmacı Burçak Tuncer daha ilk haftadan yarışmanın en çok konuşulan ve tartışılan isimlerinden biri olmayı başardı. Bizlerde Burçak Tuncer hakkında merak edilenleri sizler için bu haberde derledik. Peki Burçak Tuncer kimdir? İşte hayatı ve kariyeri hakkında detaylar…

Haberin Devamı

BURÇAK TUNCER KİMDİR?

Burçak Tuncer İzmir Karşıyaka'da 1992 yılında dünyaya geldi. 6 Nisan doğumlu olan Survivor Gönüllüler yarışmacısı Burçak Tuncer, Koç burcu. Burçak Tuncer Mimarlık yapmakta.

İlkokul ve lise eğitimini İzmir Tevfik Fikret Lisesi'nde okuyan Burçak Tuncer, Üniversite eğitimini ise İzmir Ekonomi Üniversitesi Mimarlık bölümünde tamamladı.

Burçak Tuncer, eğitim hayatı boyunca birçok sanat dalıyla ilgilendi. Yeteneği doğrultusunda devam eden Burçak Tuncer, resim dalında birincilik ödülleri kazandı. Tüm bunların yanı sıra Tuncer, kişisel resim sergisini Çeşme Sanat Galerisi'nde açtı.