Gündem 2020 İOKBS Bursluluk Sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? Bursluluk Sınavı soruları yayınlandı mı?

2020 İOKBS Bursluluk Sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? Bursluluk Sınavı soruları yayınlandı mı?

08.09.2020 - 14:32 | Son Güncellenme:

Bursluluk sınavı soruları ve cevapları heyecanla beklenirken MEB Bursluluk sınavı sonuçlarının açıklanacağı tarihi duyurdu. Peki, İOKBS 2020 sonuçları ne zaman erişime açılacak? Bursluluk sınavı soruları ve cevap anahtarı ne zaman yayınlanacak? Tüm gözler MEB'den gelecek haberde...

2020 İOKBS Bursluluk Sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak Bursluluk Sınavı soruları yayınlandı mı

Bursluluk sınavı soruları ve cevapları bekleniyor... Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 5, 6, 7, 8, hazırlık sınıfı, 9, 10 ve 11. sınıflara yönelik düzenlenen İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) 5 Eylül 2020'de gerçekleşti.

Haberin Devamı

Merkezi sistemle aynı anda başlatılıp tek oturum şeklinde gerçekleştirilen sınav, iki saat sürdü. Sınavda 4’er seçenekli 100 soru soruldu. Öğrenciler bulundukları sınıfların birinci dönem müfredat ve kazanımlarından sorumlu tutuldu.

BURSLULUK SINAV SORULARI VE CEVAPLARI AÇIKLANDI MI?

Bursluluk sınavı soruları ve cevapları henüz erişime açılmadı. Geçen yıl yapılan sınavda soru ve cevaplar bir hafta sonra açıklanmıştı. Bu sene de 5 Eylül'de yapılan Bursluluk sınavı soruları ve cevaplarının bu süre zarfında açıklanması bekleniyor.

BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Sonuçlar, 28 Eylül'de ilan edilecek. Sonuçlar meb.gov.tr'de duyurulacak.

Yazarlar