Gündem Buse Varol kaç yaşında? Buse Varol kimdir?

Buse Varol kaç yaşında? Buse Varol kimdir?

15.08.2018 - 11:37 | Son Güncellenme:

Buse Varol, Alişan ile olan evliliğin ardından adından söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak 2. Sayfa programına konuk olan Buse Varol hamileliğine dair açıklamalarda bulundu. Peki Buse Varol kimdir?

Buse Varol kaç yaşında Buse Varol kimdir

Buse Varol geçtiğimiz aylarda Alişan ile birlikte dünya evine girdikten sonra magazin dünyasında gündem olmaya devam ediyor. Son olarak Buse Varol katıldığı 2. Sayfa programında hamileliğine dair Alişan'ın ve annesinin ilk tepkilerini anlatan Buse Varol merak edilenleri ilk kez duyurdu. Peki Buse Varol kimdir?

Haberin Devamı

BUSE VAROL KİMDİR?

25 Mart 1990 tarihinde dünyaya gelen Buse Varol aslen Manisalıdır. Üniversiteyi Eğitim Fakültesi Öğretmenlik tamamladı. 2 yıl kadar özel bir eğitim kurumu olan dershanede stajyerlik yaptı. 2012 yılında katıldığı Miss Turkey güzellik yarışmasıyla ise bambaşka bir kariyere adım attı.

Buse Varol kaç yaşında Buse Varol kimdir

İlk dizisi "Tozlu Yollar"da "Şerife" karakterine hayat veren Buse Varol, "Arka Sokaklar" Dizisinde ise "Yasemin" isimli bir polis memurunu canlandırdı. Buse Varol, yapımcılığını Türker İnanoğlu ve Erler Film'in üstlendiği "Dostlar Mahallesi" adlı dizide Alişan ve Çağla Şikel ile birlikte taksicilik yapmak zorunda kalan bir üniversite öğrencisi olan Bahar karakterini canlandırdı.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan "Payitaht Abdülhamid"in kadrosuna sonradan dahil oldu. Buse Varol, Dostlar Mahallesi dizisinin setinde tanıştığı kendisinden 24 yaş büyük olan Alişan ile 6 Mayıs 2018 tarihinde evlendi.

Haberin Devamı