Gündem Çanakkale il başkanı görevinden istifa etti

Çanakkale il başkanı görevinden istifa etti

09.03.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Ak Parti’nin Türkiye’deki tek kadın il başkanı olan Çanakkale İl Başkanı Yeşim Karadağ, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Çanakkale il başkanı görevinden istifa etti

3 Mart 2016’da Ak Parti Genel Merkezi tarafından atanan ve partisinin tek kadın il başkanı sıfatına sahip olan Yeşim Karadağ, geçen 21 Ocak’ta Başbakan Binali Yıldırım’ın da katıldığı Ak Parti Çanakkale İl Kongresi’nde bu kez seçimle koltuğa oturdu.
Karadağ dün parti binasında düzenlediği basın toplantısı ile istifa ettiğini açıkladı. “AK Parti’nin görev yapan tek kadın il başkanı olarak Kadınlar Günü’nde sizlerin karşısındayım” diyerek sözlerine başlayan Karadağ, şöyle dedi:
“Ak Parti İl Başkanlığı gibi dünyanın en önemli, en kutlu görevlerinden birini 2 yılı aşkın bir süredir, büyük bir onurla ve gururla icra etmeye çalıştım. Ak Parti’de görev yapan tek kadın başkan olarak yerim her zaman özel oldu. Ancak son zamanlarda yeni il yönetim kurulu listesi ve ismim üzerinden partimiz yıpratılmaya çalışıldı. Buna daha fazla göz yumamazdık, buna daha fazla müsaade edemezdik. Partimiz bizim ismimizden her zaman önce oldu, bundan sonra da öyle olacaktır. Sizlerden haklarınızı helal etmenizi istiyorum.”