Gündem Çanakkale'de kaza: 5 ölü 1 yaralı

Çanakkale'de kaza: 5 ölü 1 yaralı

05.09.2015 - 20:44 | Son Güncellenme:

Çanakkale'nin Gelibolu İlçesi Bolayır Mevkii'nde 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 5 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de ağır yaralandı. Kazada yaşamını yitirenler arasında Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'nün danışmanı, LGBT aktivisti Boysan Yakar ve arkadaşı Zeliha Deniz de bulunuyor.

Çanakkalede kaza: 5 ölü 1 yaralı

ÇANAKKALE’nin Gelibolu İlçesi’nde 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında, 5 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.
Feci kaza, saat 18.00 sıralarında Çanakkale-İstanbul karayolunun Gelibolu İlçesine bağlı Bolayır Beldesi yakınlarında meydana geldi. 3 aracın karıştığı zincirleme kazada korkunç görüntüler ortaya çıktı.
KİMLİKLERİ BELLİ OLDU
Kazada yaşamını yitiren 5 kişinin kimlik tespitleri, Gelibolu Devlet Hastanesinde yapıldı. Kemal Tahiroğlu (52) yönetimindeki 06 DD 9736 plakalı otomobilde ölenlerin Ali Çiftçi (37) ve Sadık Toker (43), 34 BS 9699 plakalı otomobilde hayatını kaybedenlerin ise sürücü Boysan Yakar (31), Zeliha Deniz (33) ve Mert Serçe (27) olduğu belirlendi.
Öte yandan, kazada ağır yaralanan Tahiroğlu ise Gelibolu Devlet Hastanesindeki ilk müdahalenin ardından Çanakkale Devlet Hastanesine sevk edildi.
Çanakkalede kaza: 5 ölü 1 yaralı
HAYRİ İNÖNÜ TWITTER'DAN DUYURDU
Kazada hayatını kaybedenler arasında Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'nün danışmanı Boysan Yakar ve arkadaşı Zeliha Deniz de bulunuyor. Hayri İnönü kaza sonrası twitter'dan "Çalışma arkadaşımız Boysan Yakar'ı trafik kazası sonucu kaybettik. Ailesinin ve hepimizin başı sağolsun. Seni çok arayacağız Boysan..." diye yazdı.
LGBTİ AKTİVİSTLERİ
LGBT de aktivistler Boysan Yakar ve Zeliş Deniz'in trafik kazasında yaşamlarını yitirdiğini duyurdu. İstanbul LGBTT Dayanışma Derneği de kazanın ardından Facebook sayfalarından Boysan Yakar ve Zeliha Deniz ile ilgili bir paylaşım da bulundu.