Gündem Cannes’da peri masalı

Cannes’da peri masalı

15.05.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Dünyanın en prestijli sinema etkinliklerinden biri kabul edilen Cannes Film Festivali, kırmızı halı geçişleriyle de çok konuşuluyor.

Cannes’da peri masalı

Dün Slack Bay filminin prömiyerine katılan ABD’li oyuncu Blake Lively, ikinci çocuğuna hamile olmasına rağmen düzgün fiziği ve Sindirella’dan rol çalan görünümüyle dikkatleri çekti. Vivienne Westwood’un couture koleksiyonundan buz mavisi kabarık bir tuvalet tercih eden Lively, dağınık topuz yaptırdığı saçları ve tacıyla prensesleri anımsattı.

One Direction üyelerinden Liam Payne ile yaşadığı aşkla gündeme gelen İngiliz şarkıcı Cheryl Fernandez-Versini, Naeem Khan imzalı renkli elbisesiyle kırmızı halıdaydı. Straplez kesim, floral desenli bir tuvalet tercih eden Versini, elbisesini süsleyen tül detaylarıyla kırmızı halıda romantik bir hava estirdi. Ünlü oyuncu Johnny Depp’in 17 yaşındaki kızı Lily Rose Melody ise emin adımlarla babasının izinden gittiğini son filmiyle bir kez daha kanıtladı. Kırmızı halıda omuzlarını açıkta bırakan Chanel elbisesiyle boy gösteren Lily, yaşına uygun saç ve makyajıyla gecenin en beğenilen isimleri arasındaydı.