Geri Dön

Cem Özer kimdir? Cem Özer kaç yaşında?

Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, sunucu ve yazar olan Cem Özer kaç yaşında? İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni yarım bırakan sanatçı tiyatroya yönelerek kariyerine bu şekilde yön vermiş. Peki Cem Özer hangi filmlerde oynadı?

Cem Özer kimdir? Cem Özer kaç yaşında?

Adını başarılı projelerde geçiren Cem Özer hakkında meraklı arayış sürüyor. İşte Cem Özer hakkında merak edilen bilgiler...

CEM ÖZER KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

Cem Özer (d. 5 Ekim 1959; Göksun, Kahramanmaraş), Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, sunucu ve yazar.

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni yarım bırakan sanatçı, daha sonra Dostlar Tiyatrosu gibi topluluklarda çalıştı. Televizyonda Laf Lafı Açıyor adlı programın sunuculuğuyla tanındı. Şansını Dene yarışmasında yarışmacı olarak görev aldı. Çeşitli sinema film ve dizilerinde rol aldı. Modacı Esin Maraşlıoğlu ve oyuncu Nurgül Yeşilçay ile evlilikleri oldu. Cemre adında bir kızı ve Osman Nejat adında bir oğlu bulunmaktadır.

Eserleri

Yastıkaltı Hikayeleri, Neden Kitap Yayınları,
A! Cem'i Yazılar, Parantez Yayınları, Mart 1997,
Yirmidört Saat (Film senaryosu), 1976

Filmografisi

O Hayat Benim - (2016-2017) - Kenan
Sen Benimsin - 2015 - Kudret
Buyur Burdan Kaç - 2013- İSTANBUL SAHNE TİYATROSU "yönetmen"
Acayip Hikayeler - 2012
Sıcak - 2008
Adem'in Trenleri - 2007
Bir İhtimal Daha Var - 2006
Sen Ne Dilersen - 2005
Masum Değiliz - 2005
3. Tür - 2004
Melekler Adası - 2004
Neredesin Firuze - 2003
Şıh Senem - 2003
90-60-90 - 2001
Ölüm Peşimizde - 2000
Aşkın Dağlarda Gezer - 1999
Asansör - 1999
Karışık Pizza - 1998
Usta Beni Öldürsene - 1996
Berlin in Berlin - 1993
Varyemez - 1991
Anılar - 1989
Zirvenin Bedeli - 1989
Hanım - 1988
Umutların Ötesi - 1988
Vurmayın - 1987
Menekşeler Mavidir - 1987
Güldürme Beni - 1986
Dayak Cennetten Çıkma - 1986
Hababam Sınıfı Güle Güle - 1981
Yirmidört Saat - 1976

Müzik Albümü

A'cemi Şarkılar 'Beni Seviyorum'(1993)

Bakan Akar ve komuta kademesi Donanma Komutanlığı'ndaBakan Akar ve TSK komuta kademesi Oruç Reis araştırma gemisine refakat eden askeri gemilerin komuta edildiği Donanma Komutanlığında incelemelerde bulunuyor.

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber