Gündem Ceren Hindistan kimdir? Ceren Hindistan kaç yaşında?

Ceren Hindistan kimdir? Ceren Hindistan kaç yaşında?

10.12.2019 - 13:17 | Son Güncellenme:

27 Şubat 1989'da Ankara'da doğan Ceren HindistanÇankaya İMKB Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'nden mezun olup 2007 Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması finalistlerinden olan oyuncu. Mehmet Ali Erbil ile adı aşk iddialarına karışan güzel oyuncu hakkında merak edilen bilgiler haberimizde...

Ceren Hindistan kimdir Ceren Hindistan kaç yaşında

Kanal D ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programında sürpriz bir aşk iddiası ortaya atıldı. Ceren Hindistan ise iddialara hemen yanıt verdi. Uzun zamandır sağlık sorunları yaşayan Mehmet Ali Erbil'in geçtiğimiz günlerde TMS işlemi yaptırmasıyla gündeme gelen Ceren Hindistan'la aşk yaşadığı iddia edildi.Güzel oyuncudan, yanıt gecikmedi. '2. Sayfa' programında, ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil’in, oyuncu Ceren Hindistan’la bir aydır aşk yaşadığı iddia edildi. Canlı yayına telefonla bağlanan Hindistan, iddialara cevap verdi.

Haberin Devamı

Güzel oyuncu, "Mehmet Ali benim abim gibi aramızda böyle bir şey olması söz konusu değil. Çok komik geldi bu iddialar. Ben oraya gittiğimde ilk eşi vardı, kızı vardı onlarla oturduk konuştuk. Bu haberler o kadar saçma ve komik ki nereden çıkıyor bilmiyorum.

Sadece merhabalaşıyorduk, ‘niye ziyaretime gelmiyorsun’ dedi. Ben de ziyaretine gittim. Toplamda iki kez görüştük o da ailesi vardı yanında... Yaprak sarma istedi. Ben de evde kızımın bakıcısına yaptırıp götürdüm bu kadar. Mehmet Ali Erbil benim abimdir. Böyle bir durum beni çok üzer"

CEREN HİNDİSTAN KİMDİR?

Filmlerde ve dizilerde oynamaktadır. Ceren Hindistan 2014 yılında iş Ada'mı Ümit Aslan ile bir ilişkiye başlamış imam nikahı kıymış ve bu ilişkiden Temmuz 2015 te bir kız çocuğu dünyaya getirmiştir. Eşi Ümit Aslan ile yollarını Ocak 2016 da ayırmıştır.

Filmografisi

Senin Uğruna 2007 Serpil
Fedai 2007 Ceyda
Baba Ocağı 2008 İsmet
Ah Kalbim 2009 Yeşim
Saklı Hayatlar 2010 Nergis
Sakarya Fırat 2009 - 2010 Nihan Tekintaş
Babalar ve Evlatlar 2012 Zeynep
Muhteşem Yüzyıl 2013 Ahsen Hatun
Firuze 2013 Firuze
Aşktan Kaçılmaz 2014 Nazlı