Gündem Cesur ve Güzel 32. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Cesur ve Güzel 32. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

15.06.2017 - 10:34 | Son Güncellenme:

Cesur ve Güzel 31. son bölümü ile dün akşam izleyicileri ekrana kilitledi. Star TV'nin fenomen dizisi Cesur ve Güzel'de Rıza'nın yaşıyor olması tüm olayları alt üst etti. Hemen arkasından Cesur ve Güzel'in 32. yeni bölüm fragmanı merak edilse de henüz yayınlanmadı. İşte dizinin son bölümünde yaşananlar...

Cesur ve Güzel 32. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak

Cesur ve Güzel 31. bölüm ile ekrana geldi. Korludağ’da kopan fırtına tüm sır perdelerini havalandırmış, herkesi dört bir yana savurdu. Cesur ve Güzel 31. bölümde Cesur ve Sühan arasında romantik sahneler ise beğeni topladı.

Haberin Devamı

CESUR VE GÜZEL SON BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

CESUR VE GÜZEL 31. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Sonunda hayallerine kavuşan Sühan ve Cesur süt liman denizde mutluluklarının tadını çıkarırken ikisi de başlarına geleceklerden habersizdir. Korludağ’da tekrar esmeye başlayan rüzgar, fırtınanın geçmediğini herkesin kulağına fısıldar. Yaşananların etkisi çiftlikte de kendini göstermiştir. Geçmişiyle yüzleşen Tahsin Korludağ’ın itirafları herkesi şaşkına çevirir fakat yaşadığı haksızlığı haykıran Cahide sesini kimseye duyuramaz.

CESUR VE GÜZEL 31. BÖLÜM FRAGMANI

Cesur ve Sühan, büyük umutlarla eve geri döndüklerinde, Rıza’nın hâlâ hayatta olduğu haberiyle sarsılırlar. Onların mutluluğu, Rıza’nın öfkesini beslerken Sühan’ın tüm korkularına rağmen Cesur, ezeli düşmanıyla hesaplaşmaya kararlıdır.