Gündem Cesur ve Güzel 5. yeni bölüm fragmanı nihayet yayınlandı!

Cesur ve Güzel 5. yeni bölüm fragmanı nihayet yayınlandı!

02.12.2016 - 11:32 | Son Güncellenme:

Ekranların merakla beklenen dizisi Cesur ve Güzel 5. yeni bölüm fragmanı nihayet yayınlandı! Fantastik ve aksiyon dolu bir senaryoyla seyirci karşısına çıkan Cesur ve Güzel 5. yeni bölümünde bu hafta Cesur, intikam planlarına devam ederken; Cahide ile Sühan beklenmedik bir olayla karşı karşıya kalacaklar. İşte Cesur ve Güzel 5. yeni bölüm fragmanından detaylar..

Cesur ve Güzel 5. yeni bölüm fragmanı nihayet yayınlandı

10 Kasım Perşembe akşamı Star Tv'de ilk bölümü ile ekrana gelen Cesur ve Güzel 4. son bölümü ile dün akşam izleyiciyle buluştu. Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün'ün paylaştığı Cesur ve Güzel 5. yeni bölümü ile 8 Aralık Perşembe akşamı Star'da kaldığı yerden devam edecek...

CESUR VE GÜZEL 5. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Haberin Devamı

CESUR VE GÜZEL 4. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Cesur ve Güzel 4. son bölümde Cesur, intikam planlarına başlıyor O “İlk Öpücük” Cesur için uçurum, Sühan için bıçak sırtı olsa da, ikisi de , o anın etkisinden uzun süre kurtulamazlar. Banu bu öpücükle Cesur’u kaybedeceğini hisseder. Cesur’u, Sühan’dan uzak tutmak için, kendi önlemlerini alır.

Öte yandan, Cahide de Sühan’ın aklına Cesur'la ilgili şüphe tohumları ekmektedir. Sühan, bu şüphenin izinden gider. Cesur, geçmişini Tahsin Korludağ’ın elinden yavaş yavaş almaya kararlıdır. Düşmanının güvenini kazanmak için büyük bir oyun oynar. Bu oyunun tek kazananı Cesur olmalıdır.

CESUR VE GÜZEL 4. SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ>>

GENEL KONU:

Bir gün Cesur adında yakışıklı ve gizemli bir adam, sakin ve huzurlu bir kasaba olarak bilinen Korludağ'ın ortasına bomba gibi düşer. Daha ilk adımını attığında karşısına güzeller güzeli Sühan çıkar. Bu sıra dışı karşılaşmadan sonra aralarında karşı koyamadıkları bir çekim oluşur. Ama bilmedikleri bir şey vardır. Bu iki gencin mutluluk hayali geçmişten beri azılı düşman olan ailelerinin karşı çıkmasıyla imkansız bir aşka dönüşür.