Gündem Cesur ve Güzel 7. bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş sürüyor!

Cesur ve Güzel 7. bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş sürüyor!

16.12.2016 - 11:03 | Son Güncellenme:

Cesur ve Güzel ekrana gelen yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Dün akşam ekrana gelen Cesur ve Güzel dizisinin final sahnesinde Tahsin Korludağ evlendiğini açıklayınca bütün aile şoke oluyor. Peki ekrana gelen son bölüm ardından Cesur ve Güzel 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Cesur ve Güzel 7. bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş sürüyor

Cesur ve Güzel dizisi dün akşam 6. bölümü ile ekrana geldi. Gerilim, aşk ve tutku dolu sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitleyen Cesur ve Güzel'in dün akşam yayınlanan bölümünde Tuba Büyüküstün'ün söylediği ninni izleyenlerin büyük beğenisini topladı. Henüz yayınlanmayan Cesur ve Güzel 7. bölüm fragmanı içinde heyecan dorukta.

Ay Yapım imzalı, Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’ün rol aldığı Cesur ve Güzel 7. bölümü ile 22 Aralık 2016 Perşembe akşamı Star'da.

CESUR VE GÜZEL 7. BÖLÜM FRAGMANI
(Cesur ve Güzel 7. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizdeki yerini alacaktır. )

CESUR VE GÜZEL 6. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Haberin Devamı

Cesur ve Güzel son bölümde Cesur’un annesinin Tahsin Korludağ’ın yüzüne “Katil” diye bağırması herkeste şok etkisi yaratır. Bu lafın etkisi Mihriban’ı da harekete geçirecektir.

Cesur, annesinin yıllar boyu kapanmayan yaralarını sarmaya çabalarken, aklındaki şüpheler yeniden ortaya çıkan Sühan, Cesur’un geçmişinden bir sayfa daha aralar. Birbirlerine giderek daha fazla yakınlaşırlar.

Hayatının iplerini kendi eline almaya karar veren Korhan’ın davranışları babasını şaşırtırken, Cahide’yi de zor duruma sokar.

Cesur’un planı Tahsin’i köşeye sıkıştırır ve tırnaklarını çıkarmasına neden olur. Babasının farklı bir yüzüyle tanışan Sühan bir seçim yapmak zorunda kalır.

Oyunda kartlar yeniden dağıtılırken masanın kaybedeni olacağını anlayan Tahsin Korludağ’ın son hamlesi herkes için büyük bir darbe olur.

Haberin Devamı

CESUR VE GÜZEL 6. SON BÖLÜM İÇİN TIKLAYINIZ>>>

TUBA BÜYÜKÜSTÜN: OLACAKSA OLUR

Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte 'Cesur ve Güzel' dizisinde rol alan Tuba Büyüküstün, son dönemde sıkıtılar yaşadığı iddia edilen Onur Saylak'la evliliği üzerine konuştu.

'Cesur ve Güzel' dizisiyle ekrana dönen Tuba Büyüküstün, Vogue dergisine verdiği röportajda samimi açıklamalarda bulundu.

Kendisi gibi oyuncu olan eşi Onur Saylak ile boşanacakları konuşulan ünlü isim, hayatında kaos ve hırsa yer olmadığını belirtti. Tuba Büyüküstün, "Hayatı biraz akışına bırakmayı seviyorum. Bir şey olacaksa olur, olmayacaksa olmaz. Olanda hayır vardır" ifadelerini kullandı.