Gündem Cesur Yürek 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Cesur Yürek 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

26.01.2017 - 07:48 | Son Güncellenme:

Cesur Yürek 15. son bölüm ile ekrana geldi. Show TV ekranında yayınlanan sevilen dizi Cesur Yürek son bölümde Ömer bir yandan Hüsrev’i ele geçirmek diğer yandan Bradd’in Oyunlarını bozmak için harekete geçer. Gürkan suikastının arkasındaki gerçeğe ulaşan Ömer, ipin ucunun Gevaşlı’ya uzandığını anladığında Tatar’la görüşür. Peki Cesur Yürek ekrana gelen son bölüm ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Cesur Yürek 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Cesur Yürek yine nefes kesecek bir bölüm ile seyirci karşısına çıktı. Ömer Ferhat Bozdoğan ile karşı karşıya geldi. Kardeşinin hayatına pahasına savaşmaya hazır olan Ömer'i zorlu bir mücadele bekliyor.

Haberin Devamı

CESUR YÜREK 16. BÖLÜM FRAGMANI

Henüz yayınlanmadı.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ömer bir yandan Hüsrev’i ele geçirmek diğer yandan Bradd’in Oyunlarını bozmak için harekete geçer. Gürkan suikastının arkasındaki gerçeğe ulaşan Ömer, ipin ucunun Gevaşlı’ya uzandığını anladığında Tatar’la görüşür.

Gevaşlı’nın Bradd’le yaptığı işbirliği onu Tatar’la karşı karşıya getirecektir. İskender’in Gevaşlı’yla kurduğu oyun çözülüyor. Gerçekleri öğrenen Tatar, hem oğluna hem Gevaşlı’ya ağır biz ceza verecektir.

Milli silah projesinin peşinde olan Bradd amaçlarına ulaşabilecek mi? Zamana karşı yarışan Ömer, Bradd’in önündeki en büyük engeldir.