Gündem Cesur Yürek son bölümde Ömer ve Bozdoğanlar savaşı kızıştı!

Cesur Yürek son bölümde Ömer ve Bozdoğanlar savaşı kızıştı!

01.12.2016 - 13:51 | Son Güncellenme:

Cesur Yürek yine heyecan dolu bir bölümle izleyici karşısına çıktı. SHOW TV'nin yeni dizisinin dün akşam ekrana gelen son bölümünde Ömer ve Bozdoğanlar arasındaki savaş tehlikeli bir hal aldı. Babasını kaybeden Ömer intikam yolunda. İşte Cesur Yürek son bölümde yaşananlar..

Cesur Yürek son bölümde Ömer ve Bozdoğanlar savaşı kızıştı

Perşembe akşamları yayınlanan Cesur Yürek son bölümünde Ömer kendisine kurulan tuzaktan kurtulmaya çalıştı. Babasının öldürüldüğünü gören Ömer intikam yemini etti. Peki Ömer'in babasını kim öldürdü? İşte son bölüm...

Haberin Devamı

Cesur Yürek 9. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı..

CESUR YÜREK SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ..


CESUR YÜREK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cesur Yürek”in 8. bölümünde; Ömer ve Bozdoğanlar arasındaki savaş geri dönüşü olmayan bir yola girer. Bozdoğanlar'ın babasını öldürmesiyle yıkılan Ömer, intikam için ayağa kalkar. Bu savaşta Ömer'in yanında olan Tatar Ahmet bunun bedelini hayattaki en değerli varlığıyla ödeyecektir.

Masadakiler kendi çıkarlarına göre hareket ederken, içlerinden birinin Tatar'ı satması tüm dengeleri değiştirecektir. Ferhat Bozdoğan Ömer ve Tatar'ı büyük bir tuzağın içine çekerek onları öldürecek planını yaparken, Ömer Ferhat Bozdoğan'ı bulmak için ortalığı kasıp kavuracaktır.