Gündem Çeyrek altın ne kadar? Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri...

Çeyrek altın ne kadar? Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri...

10.10.2018 - 09:46 | Son Güncellenme:

Altın fiyatlarında hareketlilik başladı. Döviz kurlarındaki gelişmeler sonrası yatırım ve birikim yapmayı düşünen vatandaşlarımız Kapalıçarşı'daki gram altın ve çeyrek altın fiyatlarını merak ediyor. Peki altının kalbinin attığı Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne kadar?

Çeyrek altın ne kadar Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri...

Altın fiyatları ne kadar? İstanbul Kapalıçarşı'da 24 ayar külçe altının gram fiyatı an itibariyle 233,67 liradan satışa sunuluyor. Hafta başından itibaren düşüşünü sürdüren gram altın fiyatları 230-236 lira arasında değişim gösteriyor. Peki Çeyrek altın fiyatı ve gram altın ne kadar?

10 EKİM 2018 ALTIN FİYATLARI

Altın fiyatlarında yaşanan düşüş trendi sürüyor. Dolar kurunda yaşanan değişimlere bağlı olarak anlık reaksiyonlar gösterebilen altın fiyatları İstanbul Kapalıçarşı'da dün günü 233,80 liradan tamamladı. Gram altın fiyatları an itibariyle borsanın işleme açılmasına kısa bir süre kala 233,64 liradan işlem görüyor.

Haberin Devamı

Borsa'nın açılması ile birlikte hafta ortasında nasıl bir reaksiyon alacağı merak edilen gram altın fiyatları son dönemde grafikteki yatay eğrisini sürdürmeye devam ediyor. Son iki haftadır 230-236 lira aralığında değişiklik gösteren 24 ayar külçe altının gramı yeni haftada nasıl bir seyir izleyecek?

ÇEYREK ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

En kıymetli madenler arasında yer alan altın Türk gelenek görenekleri arasında önemli bir yer tutuyor. Düğün ve törenlerde hediye olarak verilen altın türleri arasında yer alan Çeyrek altın vatandaşlar tarafından en çok merak edilen altın fiyatları arasında yer alıyor. Son dönemde yakaladığı düşüş trendini sürdüren Çeyrek altın fiyatları an itibariyle 382,80 liradan satışa sunuluyor.

Haberin Devamı

Çeyrek altın ne kadar Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri...