Gündem Charlie Sheen’e dava üstüne dava

Charlie Sheen’e dava üstüne dava

19.11.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

HIV taşıdığını itiraf eden ABD’li oyuncu Charlie Sheen’in ‘beraber olduğu herkese hastalığını söylediği’ şeklindeki açıklamasına eski sevgililerinden yalanlamalar gelmeye başladı.

Charlie Sheen’e dava üstüne dava

Dava açıyorlar

Haberin Devamı

Sheen’in ‘tanrıçaları’ olarak adlandırılan Bree Olson ve Natalie Kenly, ünlü oyuncunun kendilerine durumu bildirmediğini söyledi. Olsen, Sheen için “O bir canavar” yorumunu yaparken, İngiliz Daily Mail gazetesi ise oyuncuyla cinsel illişkiye girmiş altı kişinin Sheen’e dava açmaya hazırlandığını öne sürdü.

Öz’e göre temiz
Sheen ile 30 bin dolar karşılığında cinsel ilişkiye giren porno yıldızı Kacey Jordan, 50 yaşındaki oyuncunun ‘hareket eden bir ceset gibi gözüktüğünü, prezervatif kullanmasına rağmen hamile kaldığını ve bebeği aldırdığını’ söyledi. 27 yaşındaki Jordan ise Olsen’ın aksine, Sheen için “Kimseyi bilerek riske atmaz” dedi. Dr. Mehmet Öz, 5 binden fazla kişiyle cinsel ilişkiye girdiği düşünülen oyuncu için, “Sheen’den hastalık kapmak, yıldırım çarpma olasılığı ile aynı. Kendisi HIV pozitif olmasına rağmen eski günlerinden daha sağlıklı” dedi.