Gündem Çifte Saadet 11. bölüm fragmanında sular durulmuyor! -İzle

Çifte Saadet 11. bölüm fragmanında sular durulmuyor! -İzle

20.04.2016 - 10:47 | Son Güncellenme:

Çifte Saadet son bölümde, Perihan, Metin’in anlatmasına fırsat kalmadan gerçekleri öğrenmiş, sessiz sedasız evi terk etmiştir. Heyecanla beklenen Çifte Saadet 11. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte son gelişmeler...

Çifte Saadet 11. bölüm fragmanında sular durulmuyor -İzle

Yapımcılığını Pastel Film’in üstlendiği yepyeni dizi “ÇİFTE SAADET” Cumartesi akşamları FOX'ta yayınlanmaktadır. Başrollerini usta oyuncular Fikret Kuşkan, Şebnem Bozoklu ve Dolunay Soysert’in paylaştığı Çifte Saadet dizisinde heyecan dorukta. Çifte Saadet 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Çifte Saadet cumartesi akşamları saat 20:15'de fox tv'de...

Haberin Devamı

ÇİFTE SAADET 11. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

ÇİFTE SAADET 11. BÖLÜM ÖZETİ

Saadet Ailesi’nde sular bir türlü durulmamaktadır. Perihan, Metin’in anlatmasına fırsat kalmadan gerçekleri öğrenmiş, sessiz sedasız evi terk etmiştir. Perihan yüzüne vuran gerçekle beraber ailesinin gözünde zaten ölmüş olduğuna karar vermiştir. Perihan’ın gittiğini öğrenen Metin, hiç zaman kaybetmeden Perihan’ı aramaya koyulmuştur. Evde ise gergin bir bekleyiş başlamış, Gülsen tarafından oklar Hülya’ya çevrilmiştir. Hülya ise yaşananlar karşısında son derece üzgündür.
Perihan’ın göstermiş olduğu tepki bir son değil, aslında bir başlangıçtır. Geri döndüğünde de belki hiçbir şey bir daha eskisi gibi olmayacak, tüm dengeler alt üst olacaktır. Metin sığınabileceği sakin, huzurlu bir liman aramak zorunda kalacaktır.

Haberin Devamı

ÇİFTE SAADET HAKKINDA

Çocukluk aşkı olan Konya’lı Metin (Fikret Kuşkan) ve Perihan (Şebnem Bozoklu) İstanbul’a kaçıp evlenmiştir. Küçük bir bakkal dükkanı açmış, üç de çocukları olmuştur. Perihan, en küçük çocukları Mert 6 aylıkken, arkadaşının kına gecesine gitmek için evden ayrılır, otobüsün kaza yapması sonucu kendisinden bir daha haber alınamaz.

Yıllarca Perihan’ın yasını tutan Metin, 6 sene sonra Hülya’yla (Dolunay Soysert) evlenmiş fakat Perihan’ı da hiç unutamamıştır. Hülya’dan da bir oğlu olan Metin’in ilk aşkı Perihan, kazadan sonra hafızasını kaybetmiş ve 12 yıl boyunca adını bile bilmeden bir rehabilitasyon merkezinde yaşamıştır.

Hikayesinin başlangıcı 2003 yılına uzanan Çifte Saadet, Konya’lı mutlu bir çiftin hayatını ve büyük değişimlerini ele alıyor. Metin (Fikret Kuşkan) ve Perihan (Şebnem Bozoklu) genç yaştan beri arkadaş olan ve sonunda evlenip iki çocuk sahibi olan, iş bulma arzusu ile İstanbul’a gelerek küçük bir bakkal açıp kendilerine yeni bir hayat kuran bir çifttir.

Hikaye Perihan’ın bir gün Bursa’ya gitmesiyle değişir. Otobüste geçirdiği bir kaza sonrası Perihan’ı kimse bulamaz, bu korkunç kazadan kurtulan da yoktur. Bu haberle sarsılan aile yıllar geçtikçe Perihan’ın yokluğuna alışır ve hayata devam etmeye çalışır. Bu korkunç olayın ardından 13 sene geçer, Metin tekrar evlenmiş ve çocuklar büyümüştür, üstelik Metin’in yeni eşi Hülya’dan (Dolunay Soysert) bir çocuğu daha olmuştur. 13 senedir geçmişe dair hiç bir bilgisi olmayan ve bir rehabilitasyon merkezinde yaşayan Perihan, kim olduğunu hatırlar ve evine geri döner.

Haberin Devamı

OYUNCULAR
Fikret Kuşkan / Metin Saadet - Zamanında Konya'dan karısı Perihan ile ve Perihan'ın annesi Hüsniye ile birlikte İstanbul'a gitmiş, 2004 yılında Perihan'ı kaybettikten sonra 6 sene yasını tutmuş ve sonrasında Hülya ile evlenmiştir. Hülya'dan İzzet adında bir oğlu olmuştur.

Şebnem Bozoklu / Perihan Saadet - Metin'in çocukluk aşkı ve ilk eşi, 90'lı yıllarda Metin ve annesi Hüsniye ile birlikte İstanbul'a gelmiş, Gülsen, Birsen ve Mert adında üç çocuğu olmuş, 2004 yılında bir trafik kazası sonucu öldü zannedilmiş 12 yıl sonra geri gelmiştir.

Dolunay Soysert / Hülya Saadet - Metin'in ikinci eşi. Çok iyi bir kadındır. İzzet adında bir oğlu vardır.

Haberin Devamı

Bedia Ener / Hüsniye Saadet - Perihan'ın annesi. Zamanında Perihan ile Metin'in kaçmasına yardım ettiği için eşi ona kızmıştır, bu yüzden onlarla birlikte İstanbul'a gitmiştir.

Bala Atabek / Mürvet - Perihan'ın ilkokuldan arkadaşıdır. Tarık adında bir oğlu vardır. Metin ile Hülya'nın arasını yaptığı için Perihan'la kapışmışlardır.

Bora Akkaş / Tarık - Mürvet'in oğludur. Nikah memurudur. Gülsen ile nişanlıdır. Fakat küçükken Perihan'ın kedisi Kısmet'i satanistlere verdiği için Perihan ona hala kızgındır.

Dila Danışman / Gülsen Saadet - Metin ve Perihan'ın büyük kızıdır. 25 yaşında O da babası gibi uzun yıllar annesinin yasını tutmuştur. Tarık ile nişanlıdır.

Nehir Çağla Yaşar / Birsen Saadet- Metin ve Perihan'ın küçük kızıdır. 15 yaşında. Lise öğrencisi. Dünya pek umurunda değildir.

Alp Akar / Mert Saadet -Metin ve Perihan'ın oğludur. 11 yaşında. Ortaokul öğrencisi. Daha 6 aylıkken annesi Perihan'ı kaybetmiştir. Çok hareketlidir.

Berkay Doğan / İzzet Berk Saadet - Metin ve Hülya'nın oğludur. 3 yaşında. Perihan'ın oğlu değil ama Perihan onu da seviyor.

Haberin Devamı

Ali Rıza Tanyeli / Hurşut - Konyalıdır. Apartmanda kapıcılık yapmaktadır. Perihan'ı çok sever.

Ceyda Kırıcı/ Ceyda- Marketin kasiyeridir. Hurşut ona aşıktır.