Gündem Çile bülbülüm!

Çile bülbülüm!

09.03.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

İstanbul Şirinevler yaya geçidi 2 saat süren yoğunluk nedeniyle kilitlendi. Durumu protesto eden bir vatandaş ise “Çile Bülbülüm” şarkısını söyledi

Çile bülbülüm

İstanbul Şirinevler yaya üst geçidi yoğunluk nedeniyle akşam saatlerinde kilitlendi. Metro ve metrobüs yolcuları aynı anda üst geçitten inmek ve çıkmak isteyince iki saat süren bir yoğunluk yaşandı. Dün akşam saat 18.00’da başlayan yoğunluk nedeniyle birçok vatandaş Şirinevlerden Ataköy tarafına gitmekten vazgeçti. Kilitlenen üst geçit için olay yerine polis ekipleri gönderildi.

Bir kadın bayıldı
Bahçelievler’de görev yapan polislerle vatandaşlar arasında sık sık tartışma yaşandı. Polis yaklaşık yarım saat üst geçide çıkışa engel olurken, aşağıya inen yayalara da acele etmeleri konusunda ikazda bulundu. Bazı vatandaşlar üst geçitteki insan trafiğine ilk kez rastladıklarını söylerken bazı vatandaşlar ise üst geçidin genişletilmesini talep etti. Bir vatandaş da, “Çile Bülbülüm” şarkısını söyleyerek duruma tepki gösterdi.
Yaşanan yoğunluğun üstüne bir de engelli asansörünü kullanan 2’si kadın 4 kişi de asansörün arıza yapması nedeniyle içeride mahsur kaldı. Mahsur kalanları görevliler kurtardı. Üstgeçitte oluşan kalabalık nedeniyle bir kadın bayılırken, kadının yardımına da bir hemşire yetişti. Kalabalık nedeniyle ezilme tehlikesi de geçiren kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 18.00’da başlayan yaya trafiği 20.00’da son buldu.

Yazarlar