Gündem Çilek Kokusu 2. son bölümünde heyecan doruktaydı!-İzle

Çilek Kokusu 2. son bölümünde heyecan doruktaydı!-İzle

30.06.2015 - 08:49 | Son Güncellenme:

Star'da dün akşam ikinci bölümü ile ekrana gelen Çilek Kokusu dizisinde heyecan doruktaydı. Son bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başaran Çilek Kokusu yeni bölümde neler olacağı şimdiden merak konusu oldu. Yaz sezonuna bomba giren Çilek Kokusu son bölüm tüm detayları ve yeni gelişmeleri haberimizden ulaşabilirsiniz...

Çilek Kokusu 2. son bölümünde heyecan doruktaydı-İzle

Star ekranlarına ilk bölümüyle tam not alan dizisi Çilek Kokusu son bölümü eğlenceli sahneleriyle yayınlandı. Yaz gecelerine renk katan Çilek Kokusu 2. bölümünde Aslı'nın muhteşem değişimi hem Volkan hem de Burak'ı şaşırttı. İşte Çilek Kokusu 2. son bölümü Aslı'nın şok değişimi...

Haberin Devamı

ÇİLEK KOKUSU SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


Yapımını Gold Film‘in, senaristliğini Aslı Zengin'in, yönetmenliğini Filiz Gülmez Pakman’nın yaptığı, kadrosunda Demet Özdemir, Yusuf Çim, Mert Ekin Daymaz, Mahir Günşiray, Mine Tugay, Murat Başoğlu ve Laçin Ceylan gibi başarılı oyuncuların olduğu, hayatlarını rengarenk yaşayan insanların hikayesi Çilek Kokusu son bölüm ekrana geldi.

Çilek Kokusu 2. son bölümünde heyecan doruktaydı-İzle


ÇİLEK KOKUSU 2. SON BÖLÜM ÖZETİ

Aslı ve Gonca, Burak’ın otelinde çalışmaya başlıyor.
Bardan ele ele kaçan Burak ve Aslı ertesi gün gazetelere manşet olur. Bu olay Çağla’yı ve Selda’yı fazlasıyla sinirlendirir. Bunun üzerine Burak, yanındaki kızın yine Volkan’ın kız arkadaşı olduğunu söyler. Ama bu sefer Çağla’nın sessiz kalmaya niyeti yoktur Bodrum’a, Burak’ın yanına gitmeye karar verir.

2. Fragman



Bu arada Aslı ve Gonca kendilerini bekleyen büyük sürprizden habersiz otelde çalışmaya başlamıştır. Her şey çok güzel giderken Aslı’nın karşısına Burak bu sefer de çalıştığı yerde çıkar hem de patronu olarak. Bu karşılaşma onların başına nasıl bir macera açacaktır?

Yayın Günü: 1 Temmuz Çarşamba
Yayın Saati: 20

1. Fragman