Gündem Çilek Kokusu 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Çilek Kokusu 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

05.07.2015 - 14:27 | Son Güncellenme:

Star TV'de yaza damgasını vuran dizi Çilek Kokusu merakla beklenen 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Çilek Kokusu yeni bölümünde birbirinden tamamen zıt karekterlere ve hayatlara ve sahip olan Aslı ve Burak bu kez nasıl bir maceraya kapılacaklar merak konusu oldu. İşte Çilek Kokusu 3. bölüm 1. 2. fragmanı ve dahası...

Çilek Kokusu 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Ekranlarda ilk iki bölüm ile büyük ilgi gören Çilek Kokusu 3. bölüm ile bu hafta kaldığı yerden devam edecek. Merakla beklenen Çilek Kokusu 3. yeni bölüm 1. ve 2. fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde neler olacak? Tüm detaylar ve yeni gelişmeler haberimizde...

Yapımını Gold Film ‘in, senaristliğini Aslı Zengin ve yönetmenliğini Filiz Gülmez Pakman’nın yaptığı, kadrosunda Demet Özdemir,Yusuf Çim, Ekin Mert Daymaz, Mahir Günşiray, Mine Tugay, Murat Başoğlu ve Laçin Ceylan gibi başarılı oyuncuların olduğu, Çilek Kokusu 3. yeni bölümü ile 8 Haziran Çarşamba akşamı izleyici ile buluşacak.

ÇİLEK KOKUSU 3. BÖLÜM 2. FRAGMANI - İZLE



ÇİLEK KOKUSU 3. BÖLÜM FRAGMANI - İZLE

Haberin Devamı

Çilek Kokusu 2. bölümde; Aslı ve Gonca, Burak’ın otelinde çalışmaya başlıyor. Bardan ele ele kaçan Burak ve Aslı ertesi gün gazetelere manşet olur. Bu olay Çağla’yı ve Selda’yı fazlasıyla sinirlendirir. Bunun üzerine Burak, yanındaki kızın yine Volkan’ın kız arkadaşı olduğunu söyler. Ama bu sefer Çağla’nın sessiz kalmaya niyeti yoktur Bodrum’a, Burak’ın yanına gitmeye karar verir.

Bu arada Aslı ve Gonca kendilerini bekleyen büyük sürprizden habersiz otelde çalışmaya başlamıştır. Her şey çok güzel giderken Aslı’nın karşısına Burak bu sefer de çalıştığı yerde çıkar hem de patronu olarak. Bu karşılaşma onların başına nasıl bir macera açacaktır?

Çilek Kokusu 1. bölümde; birbirlerinden tamamen zıt karakterlere, hayatlara ve motivasyonlara sahip olan Aslı ve Burak’ın sürpriz bir şekilde karşılaşmalarıyla başlıyor. Aslı, çalıştığı pastaneden Burak yüzünden kovulur.

Bu arada en yakın arkadaşı olan Gonca, Bodrum’a çalışmaya gitmek üzeredir ve Aslı’yı de gelmesi için ikna eder. Aslı da hem tatil yapmak hem de para kazanmak için Bodrum’daki işi kaçırmak istemez. Annesi kızının Bodrum’a gitmesine pek sıcak bakmasa da Aslı’nın ısrarlarına dayanamaz ve izin verir.

Yazarlar