Gündem Çilek Kokusu 9. yeni bölüm 2. fragmanı nefes kesti - İzle

Çilek Kokusu 9. yeni bölüm 2. fragmanı nefes kesti - İzle

15.08.2015 - 12:10 | Son Güncellenme:

Haftaya yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanan Çilek Kokusu 9. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Nefes kesen sahneleriyle büyük ilgiyle izlenen Çilek Kokusu yeni bölüm için heyecan dorukta. Peki Çilek Kokusu yeni bölümünde neler olacak? Ayrıntılar haberimizde...

Çilek Kokusu 9. yeni bölüm 2. fragmanı nefes kesti - İzle

Çilek Kokusu tüm kategorilerde en çok izlenen yapım oldu! Çilek Kokusu yüzde 7,35 reyting, yüzde 27,38 izlenme payı, A/B Sosyo Ekonomik Statü’de de yüzde 5,79 reyting ve yüzde 22,51 izlenme payı ile Çarşamba akşamının en çok izlenen dizisi oldu.

Dizi reklamverenin en çok önem verdiği kategori olan 20+ABC1’de; yüzde 6,37 reyting ve yüzde 22,93 izlenme payı ile de birinci sıraya oturdu. Peki haftaya ekrana gelecek olan Çilek Kokusu 9. yeni bölümünde neler olacak? İşt e ayrıntılar...

Haberin Devamı

ÇİLEK KOKUSU 9. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMANI İZLE



Yapımını Gold Film‘in, senaristliğini Aslı Zengin'in, yönetmenliğini Filiz Gülmez Pakman’nın yaptığı, kadrosunda Demet Özdemir, Yusuf Çim, Mert Ekin Daymaz, Mahir Günşiray, Mine Tugay, Murat Başoğlu ve Laçin Ceylan gibi başarılı oyuncuların olduğu, hayatlarını rengarenk yaşayan insanların hikayesi Çilek Kokusu yeni bölüm için heyecan dorukta.

Birbirlerinden tamamen zıt karakterlere, hayatlara sahip olan Aslı ve Burak sürpriz bir şekilde tanışırlar. Birbirlerini bir daha hiç görmeyeceklerini düşünürlerken, Aslı, Burak ve Volkan, Bodrum'da sonunu bilemedikleri bir oyunun içine düşerler. Tesadüfler zinciri onların peşini Bodrum'da da bırakmaz.

Çilek Kokusu 19 Agustos Çarşamba 20.30'da Star'da

ÇİLEK KOKUSU 9. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE



ÇİLEK KOKUSU SON BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

Aslı’nın kafası karışıyor!
Burak’ın hislerini açıklaması Aslı’nın kafasını karıştırırken, onu kendi hislerini kontrol etmeye zorlar. Aslı Burak’tan uzak durmaya çalışsa da olaylar onları bir araya getirmeye devem ediyordur. Aslı dirense de Volkan’ın ricasını kıramaz ve Eda’nın doğum gününe katılmaya verir. Eda bu sefer de doğum gününde abisi Volkan’la Aslı’yı barıştırma planları yapmıştır. Bu arada Çağla’nın oyunu bütün dengeleri alt üst eder. Eda’ya hazırlanan doğum günü, herkes için sürprizlerle dolu olacaktır.