Gündem Eşinin öldürdüğü Hafize, memleketi Manisa'da toprağa verildi

Eşinin öldürdüğü Hafize, memleketi Manisa'da toprağa verildi

17.02.2020 - 14:06 | Son Güncellenme:

Eskişehir'de, kıskançlık nedeniyle çıktığı ileri sürülen tartışmada eşi Ferhat F. tarafından bıçakla öldürülen Hafize F. memleketi Manisa'nın Alaşehir ilçesinde gözyaşları içinde toprağa verildi. Hafize F.'nin kardeşi "Eniştem, ablama şiddet uyguluyordu. Olay günü de kahvaltı sonrası tartışmışlar. Ekmek bıçağı göğsünün 3 yerinden bıçaklanmış. Kaldırıldığı hastanede ablamın kalbi durmuş. Çalıştırmışlar ancak daha sora tekrar durunca hayat döndürememişler" dedi.

Eşinin öldürdüğü Hafize, memleketi Manisada toprağa verildi

Olay Eskişehir Erenköy Mahallesi Yazan Sokak'ta yaşandı. İddialara göre, evde kahvaltı esnasında Ferhat F. (26) ile eşi Hafize F. (35) arasında ‘kıskançlık’ yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle iddialara göre Ferhat F. aldığı bıçakla eşi Hafize F.’yi yaraladı. Ağır yaralanan Hafize F., yakınlarının ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından Eskişehir Şehir Hastanesine kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Hafize F., müdahalelere yanıt vermeyerek hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Cinayet şüphelisi Ferhat F. ise polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Sabah saatlerinde adliyeye sevk edilen cinayet şüphelisi Ferhat F., kendisini görüntüleyen gazetecilerin ‘Neden öldürdünüz’ sorusuna; “Ne öldürmesi, eşim kendini öldürdü” diye cevap verdi. Şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Eşinin öldürdüğü Hafize, memleketi Manisada toprağa verildi

 

MEMLEKETİ MANİSA'DA TOPRAĞA VERİLDİ

Hafize F.'nin cenazesi bugün sabah saatlerinde ilk olarak memleketi Manisa'nın Alaşehir ilçesindeki baba evine getirildi. Cenaze aracı Yenimahalle Mahallesi'ndeki baba evinin önüne geldiğinde gözyaşları sel oldu. Anne Meliha Külcü, kızının tabutuna sarılıp, ağladı.

Baba Çetin Külcü ise gözyaşlarını tutamadı. Meliha Külcü, damadının telefonlarını engellemesi nedeniyle 2 yıldır kızıyla konuşamadıklarını belirtip, "Kızımı da o katletti. En ağır cezanın verilmesini istiyorum" dedi.

Ömer Külcü de acılarının büyük olduğunu belirtip, "Ablam, Ferhat F. ile ikinci evliliğini yaptı. İlk zamanlar gayet iyi geçiniyorlardı. Eniştem polisti. Psikolojik sorunlar yaşadı. Bu nedenle polisliği bıraktı. Eniştem, ablama şiddet uyguluyordu. Olay günü de kahvaltı sonrası tartışmışlar. Ekmek bıçağı göğsünün 3 yerinden bıçaklanmış. Kaldırıldığı hastanede ablamın kalbi durmuş. Çalıştırmışlar ancak daha sora tekrar durunca hayata döndürememişler" dedi.

Helallik alınmasının ardından Hafize F.'nin cenazesi öğlen Yenimahalle Hilalli Camii'ne götürüldü. Burada düzenlenen cenaze törenine CHP'li Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, Hafize F.'nin ilk evliliğinden olan oğlu 16 yaşındaki Arda S., baba Çetin Külcü, kardeşi Ömer Külcü ve yakınları ile komşuları katıldı. Kılınan namazının ardından  Hafize F. Belenyaka Mahallesi'ndeki Ilgın Mezarlığı'na götürülüp, toprağa verildi.

 

 

 

Yazarlar