Gündem Cinayetin nedeni mal paylaşımı mı?

Cinayetin nedeni mal paylaşımı mı?

18.03.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Adana’da otoyol kenarında tabancayla vurularak öldürülen Semire Balık (47) ile kızı Ayşe Işık’ın (23) katil zanlısı eski eş ve oğlu aranırken, cinayetin sır perdesi de yavaş yavaş aralanıyor.

Cinayetin nedeni  mal paylaşımı mı

Balık’ın, olay günü cinayet şüphelisi eşiyle aralarında devam eden miras davası için Adana’ya geldiği belirlenirken, Işık’ın da eski eşi ve kardeşinden kendisini ölümle tehdit ettikleri için şikâyetçi olduğu öğrenildi.
Semire Balık ile Hüseyin Budak’ın (49) geçen yıl boşandığı, ancak Budak’ın başka kişilere devrettiği iddia edilen üç arsa, yedi ev ile iki otomobilin değerinin saptanması ve eşler arasında paylaşımı için cinayet günü keşif yapılacağı, bu nedenle aralarında anlaşmazlık çıkmış olabileceği belirlendi.

Fuhuş iddiaları
Cinayeti işlediği iddia edilen eski eş Budak ile oğlu Abdullah Budak’ın (25) yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor. Cinayetin ardından memleketi Sivas’a kaçan Ayşe Işık’ın eski eşi Metin Işık (24) ise, ifade için Adana’ya getirildi.
Anne-kızın fuhuşa sürüklenmiş olabileceği ve eski eşi ile oğlunun bu nedenle “infaz ettikleri” üzerinde durulurken, Işık bu iddiaları kabul etmedi.