Gündem Çocuklar Duymasın 20. bölüm fragmanı yayınlandı!

Çocuklar Duymasın 20. bölüm fragmanı yayınlandı!

10.12.2017 - 12:06 | Son Güncellenme:

Çocuklar Duymasın dün akşam 19. bölümü ile ekrana geldi. Sürpriz dakikaların yaşandığı Çocuklar Duymasın'ın 20. bölüm fragmanı da son bölümün hemen ardından yayınlandı. Haluk, Meltem'e yakalanıyor. Meltem'in tepkisi ne olacak?

Çocuklar Duymasın 20. bölüm fragmanı yayınlandı

Meltem, evde karşılaştığı manzara karşısında şok oluyor! Çocuklar Duymasın özetsiz yeni bölümüyle 17 Aralık Pazar günü 21.00'de Kanal D'de!

Haberin Devamı

Meltem ve Haluk mahkemeleri ertelenince evi paylaşmak zorunda kalıyorlar! Bu durum iki tarafı da kötü etkilemeye başlıyor. Meltem'in, Haluk'u başbaşa gördüğü kadın ile evinde karşılaşması ise, bu kötü durumlardan sadece bir tanesi... Meltem, gördüğü bu manzara karşısında ne yapacak? Haluk bu durumu nasıl açıklayacak?

ÇOCUKLAR DUYMASIN 20. BÖLÜM FRAGMANI

ÇOCUKLAR DUYMASIN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Mahkeme kararıyla bir ay aynı evde yaşamak zorunda olan Haluk ve Meltem’i zor günler beklemektedir. Başka bir kadınla ilişkisi olduğunu düşündüğü için Haluk’la bir saniye bile aynı evde kalmak istemeyen Meltem, kendince çözümler üretmeye çalışır.

Haluk ve Meltem ne kadar uzlaşmaya çalışsa da, ikisinin aynı evde kalması büyük bir kaosun yaşanmasına neden olur. Gönül ve Tuna’nın hayatına da giren Tutku, özellikle Gönül’ün sevgisini kazanmayı başaracak mıdır?