Gündem Çocuklar Duymasın 45. bölüm fragmanı yayınlandı! Emre evleniyor...

Çocuklar Duymasın 45. bölüm fragmanı yayınlandı! Emre evleniyor...

28.07.2018 - 12:47 | Son Güncellenme:

Çocuklar Duymasın yeni sezon fragmanını yayınladı. 45. bölümü ile yeni sezona bomba gibi başlayacak. Kanal D ekranlarının vazgeçilmezi olan Çocuklar Duymasın yeni bölümde Emre evlilik hazırlığı yapıyor.

Çocuklar Duymasın 45. bölüm fragmanı yayınlandı Emre evleniyor...

Çocuklar Duymasın 45. Bölüm Fragmanı yayında! Havuç'un evlilik kararı, çok konuşulacak! Meltem ve Haluk, bu evlilik kararını nasıl karşılayacaklar?
Çocuklar Duymasın, yeni sezonuyla yakında Kanal D'de!

Haberin Devamı

ÇOCUKLAR DUYMASIN 45. BÖLÜM FRAGMANI

ÇOCUKLAR DUYMASIN SEZON FİNALİNDE NELER OLMUŞTU?

Haluk'un sert mizaçlı oluşu ve bu yüzden insanların ondan çekinmesi, Meltem'i rahatsız etmeye başlar. Bu sorunun önüne geçmek isteyen Meltem, kendince bir çözüm yolu bulur. Meltem, Haluk’tan sevdiği herkese sarılmasını ister. Çünkü çevresindeki herkes Haluk’u çok sevmektedir ancak ondan çok korkmaktadır. Bu vesileyle korkulacak bir insan olmadığını çevresindekilere göstermek isteyen Haluk, herkese sarılmaya başlar.

Haluk'un bir anda çevresindeki herkese tek tek sarılması etrafta da şaşkınlığa sebep olur. Meltem ise onun bu hamlesinden dolayı istediğine ulaşmanın verdiği mutluluk içindedir.

Öte yandan Haluk hiç yürümediği için Meltem onu yürütmeye çalışır. Meltem, Haluk’un çevresindeki herkesi organize eder. Haluk, iş yerinde İrem ve Tolga, evde de Meltem ve Zeynep yüzünden asla oturamaz. Ayrıca Gönül ve Tuna, çocukların karne gününe gidecektir. Çocukların karne günü Gönül ve Tuna arasında hangi tartışmanın çıkmasına sebep olacaktır. Peki bu problem tatlıya bağlanabilecek midir?

Yazarlar