Gündem Çocuklar Duymasın 71. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Çocuklar Duymasın 71. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

27.02.2019 - 10:39 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranlarında yayınlanan Çocuklar Duymasın 70. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Çarşamba akşamlarının klasiği haline gelen Çocuklar Duymasın'da bu hafta Meltem'in düştüğü tehlike oldukça heyecanlı dakikalara sahne oldu. Peki Çocuklar Duymasın 71. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Çocuklar Duymasın 71. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Çarşamba akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Çocuklar Duymasın yeni bölümüyle oldukça heyecanlı bir bölümü geride bıraktı ve gözler 71. bölüme çevrildi. Sevilen dizi Çocuklar Duymasın 71. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak...

Haberin Devamı

ÇOCUKLAR DUYMASIN 70. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Haluk’un iyiliği için Meltem’le buluşmak isteyen Gece, Meltem’den olumlu bir yanıt alamayınca, Haluk ve Meltem’in evine gelir. Kendisini Meltem’in üniversiteden arkadaşı olarak tanıştıran Gece, Haluk ve Emine’den beklediği ilgiyi görür. Meltem, Zeynep’le birlikte eve geldiğinde Gece ile karşılaşınca ne yapacaktır?

Öte yandan Dominant Gönül, Zero Tuna’ya çok kızgındır. Tuna her ne yaptıysa Gönül’ü çileden çıkarmayı başarmıştır. Gönül, Tuna’dan boşanmaya karar verince ortalık karışır.

Havuç ve Simay düğün için davetli listesi hazırlamaya başlarlar. Beklenmedik isimlerin listeye yazılmasıyla, davetli listesi epey kabarır.

ÇOCUKLAR DUYMASIN 70. BÖLÜM FRAGMAN